NCC muuttaa toimistorakennuksen kouluksi Espoon Niittykummussa

NCC remontoi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamaan rakennukseen tilat Uusikummun koululle Espoon Niittykumpuun. Uudet koulutilat valmistuvat keväällä 2019.

Runsaan 6000 m2:n projektinjohtourakkaan kuuluu toimistorakennuksen tilanmuutos koulutiloiksi sekä koulun piha-alueiden rakentaminen. Rakennukseen tehdään tilat noin 500 alakoulun oppilaalle. 

– Kestävän kehityksen näkökulmasta on tärkeää, että entinen pääkonttorikiinteistö saa arvonsa mukaisen jatkoelämän. Rakennuksen käyttötarkoituksen muuttaminen kouluksi edellyttää projektin osapuolilta erityistä sitoutumista ja huolellisuutta, jotta lopputulos vastaa käyttäjän korkeita vaatimuksia vielä vuosienkin päästä, sanoo Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula.

– On hienoa päästä taas tekemään uusia koulutiloja Espooseen. Meillä on runsaasti koulurakentamiskokemusta, jota pystymme hyödyntämään myös tässä kohteessa. Jo neuvotteluvaiheessa saimme kehitettyä ratkaisuja kustannustehokkaampaan suuntaan yhdessä tilaajan kanssa, kommentoi NCC:n korjausrakentamisen toimialajohtaja Vesa Ahlroos.

Purkutyöt kohteessa on jo aloitettu. Koulutilat valmistuvat keväällä 2019.

Lisätietoja:
Vesa Ahlroos, toimialajohtaja, NCC, puh. 050 366 6669
Laura Saraste-Mäkinen, viestintäjohtaja, NCC, puh. 0400 764 148

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.