NCC rakentaa HOK-Elannolle päivittäistavarakaupan Järvenpäähän

NCC on allekirjoittanut S-ryhmän suurimman osuuskaupan HOK-Elannon kanssa sopimuksen uuden S-marketin rakentamisesta Järvenpään Ainolaan.

Sopimus käsittää kokonaispinta-alaltaan noin 2 800 m2 päivittäistavarakaupan lastaus- ja pysäköintialueineen. NCC toteuttaa hankkeen kokonaisurakkana tilaajan suunnitelmien mukaan.

Ainolan aluekeskus sijaitsee eteläisessä Järvenpäässä, joka on keskusta-alueen jälkeen keskeisin Järvenpään kaupungin kehittämisen painopistealueista. Liikennejärjestelyihin on panostettu ja alue tukeutuu tulevaisuudessa vahvasti myös junaradan tarjoamiin liikenneyhteyksiin. Uusi S-market sijoittuu aluekeskukseen vievän liikenneympyrän länsipuolelle.

– Lähdemme innolla toteuttamaan uusia tiloja Järvenpään Ainolan alueen nykyisten ja tulevien asukkaiden lähipalveluille yhteistyössä HOK-Elannon kanssa. Alue on uusi ja vahvasti kehittyvä, ja NCC:llä on sinne kehitteillä myös asumisen kokonaisuus, sanoo NCC:n Uudisrakentamisen toimialajohtaja Jarkko Salmenoja.

HOK-Elanto haluaa kehittää palveluita Järvenpäässä laajasti. Sijaintina Ainola on loistava, sillä Ainolanväylä on vilkasliikenteinen ja liikennemäärien ennustetaan yhä kasvavan. Alueelle myös rakennetaan koko ajan lisää ja asukkaiden määrä lisääntyy. Eteläisessä Järvenpäässä ei ole kuitenkaan ollut yhtäkään suurempaa päivittäistavarakauppaa, ja S-marketista tulee alueen ensimmäinen ja ainoa tämän kokoluokan myymälä, kertoo HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen.

Rakennusluvan saatua jo lainvoiman rakennustyöt päästään aloittamaan lokakuussa. Kohde valmistuu loppuvuodesta 2024.

Lisätietoja:

Jarkko Salmenoja, toimialajohtaja, NCC jarkko.salmenoja@ncc.fi, 040 356 7057
Merja Alastalo, viestintäjohtaja, NCC, merja.alastalo@ncc.fi, 050 316 5887

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Konsernimme toimialoja ovat rakennus- ja infrastruktuurihankkeet, asfaltin ja kiviainesten tuotanto sekä kiinteistökehitys. Vuonna 2022 NCC:n liikevaihto oli noin 54 miljardia Ruotsin kruunua ja työntekijöitä oli 12 500. NCC:n osake on noteerattu Tukholman pörssissä.