Lehdistötiedotteet

NCC päällystää E18 Koskenkylä-Loviisa-Kotka-moottoritien

NCC on solminut urakkasopimuksen työyhteenliittymä (TYL) Pulteri II:n kanssa E18 Koskenkylä-Loviisa-Kotka-moottoritien ylläpitovaiheen asfalttipäällysteistä. 

Kaisu Nousiainen nimitetty NCC Asumisen suunnittelujohtajaksi

Arkkitehti SAFA, Kaisu Nousiainen on nimitetty NCC Asumisen suunnittelujohtajaksi. Nousiainen aloittaa tehtävässään 10.5.2016 ja siirtyy yhtiön palvelukseen Ruokakesko Oy:n suunnittelupäällikön tehtävistä.

Ilpo Peltonen on nimitetty NCC Asumisen tuotantojohtajaksi

DI Ilpo Peltonen on nimitetty NCC Asumisen tuotantojohtajaksi. Peltonen aloittaa tehtävässään 6. kesäkuuta 2016 ja siirtyy yhtiön palvelukseen RAKLI ry:n teknisen johtajan toimesta. 

HSY ja NCC sopivat kivilouheen hyödyntämisestä Ämmässuon Ekomossa

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY ja NCC:n kiviainestoiminta aloittavat yhteistyön kivilouheen hyödyntämisestä Espoon Ämmässuolla. Yhteistyö on osa kehitystyötä, jossa Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksesta muodostuu kiertotaloustoimintaa edistävä ekoteollisuuskeskus Ekomo.

AYY ja NCC rakentavat opiskelijoille lisää asuntoja Jätkäsaareen

NCC Building ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Jätkäsaareen rakennettavasta opiskelija-asuntokohteesta. Kahdeksankerroksiseen taloon tulee 122 asuntoa, muutama liiketila sekä saunatilat yhteiseen käyttöön.

Turun Syvälahden monitoimitalo toteutusvaiheeseen – NCC ja Caverion toteuttajina

Caverionin ja NCC:n muodostama ryhmittymä, Visible, toteuttaa Turun Hirvensalon Syvälahteen allianssimallilla rakennettavan monitoimitalon. NCC vastaa monitoimitalon rakentamisesta ja Caverion talotekniikasta. Monitoimitalon on suunnitellut Verstas Arkkitehdit Oy.

Bonava – NCC Asumiselle uusi brändinimi

Uusi brändi on syntynyt NCC Housingissa: Bonava. Brändi keskittyy luomaan arvoa asiakkaille ja vie yrityksen tarinan, ihmiset ja osaamisen tulevaisuuteen.

Huippuyliopisto tekee yhteistyötä virtuaalisessa suunnittelussa NCC:n kanssa

Virtuaalinen suunnittelu ja mallinnus kehittyvät isoin harppauksin rakennusalalla. Alan johtava yliopisto eli yhdysvaltalainen Stanfordin yliopisto järjestää NCC:n kanssa yhteistyössä NCC:n henkilöstölle sertifiointikursseja virtuaalisessa suunnittelussa ja rakentamisen tietomallien hyödyntämisessä.

NCC käynnistää toimistotalon rakentamisen Leppävaarassa

NCC Property Development käynnistää Alberga Business Parkin E-talon eli viimeisen vaiheen rakennustyöt Espoon Leppävaarassa. Toimistorakennukseen tulee noin 5 800 m2 vuokrattavaa toimitilaa ja se on valmis lokakuussa 2017.

NCC jatkaa ekoenergian käyttöä

Suomen NCC Roads on uusinut sopimuksensa Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioiman EKOenergian käytöstä. Alkuperäinen sopimus allekirjoitettiin vuonna 2012, josta lähtien kaikki yrityksen käyttämä sähkö on tuotettu tuulivoimalla.

NCC:lle menestystä työturvallisuuskilpailuissa

NCC on voittanut useita palkintoja Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailussa. NCC voitti parhaan palkinnon vuoden 2015 talonrakentamisyritysten isojen sarjassa peräti kolmella alueella: Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Lahti-Kymen piirissä. 

NCC aloittanut kiviainestuotteiden nettimyynnin

NCC on aloittanut kiviainestuotteiden nettimyynnin. Yhteistyökumppaniksi on valittu Taloon.com-sivusto, joka on alansa edelläkävijä ja Suomen suurin rakennustavaroiden nettikauppa.

NCC teki hyvän tuloksen Suomessa vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta

NCC-konserni on julkaissut viime vuoden tuloksensa. Vuoden 2015 liiketulos oli koko konsernissa historian paras. Rakennustoiminta, asunto- ja toimitilakehitys sekä asfalttitoiminta vaikuttivat konsernin tulokseen positiivisesti.

Tutkimustulos: Parhaat ideat syntyvät työpaikan vapaissa keskusteluissa

Pohjoismaissa seitsemän kymmenestä viihtyy jokapäiväisessä työssään. Enemmistö kertoo, että suurin osa työhön liittyvistä ideoista syntyy kollegoiden välisissä keskusteluissa, mutta vain kolme kymmenestä katsoo työpaikkansa olevan suunniteltu tukemaan kommunikointia ja luovia tapaamisia. Yli puolet ihmisistä myös stressaa töissä, erityisesti Ruotsissa.