Lehdistötiedotteet

NCC rakentaa Kruunuasunnoille kaksi puukerrostaloa Linnanfältin alueelle Turkuun

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Kruunuasunnot Oy:n kanssa kahden puukerrostalon rakentamisesta Turun Linnanfältin alueelle. Sopimuksen arvo on noin 11,5 MEUR. Kruunuasunnoilla ja NCC:llä on myös esisopimus mahdollisesta lisärakentamisesta.

NCC rakentaa Fazerin uuden ksylitolitehtaan Lahteen

NCC on valittu rakentamaan Fazerille kauran kuoresta ksylitolia valmistavan tuotantolaitoksen Lahteen. Kyseessä on projektinjohtourakka, jonka arvo on yli 10 miljoonaa euroa. Ksylitolitehdas rakennetaan Fazerin kauramyllyn viereen: tehtaasta tulee maailman ensimmäinen ksylitolitehdas, jonka raaka-aine tulee yrityksen omasta tuotannosta.

Chydenia-talo uudistetaan Helsingin aikuisopiston käyttöön

NCC uudistaa Runeberginkadulla sijaitsevan vanhan Kauppakorkeakoulun rahoituslaitoksen rakennuksen eli Chydenian. Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöjen kanssa tehty sopimus on arvoltaan noin 13 miljoonaa euroa. Rakennus peruskorjataan Helsingin aikuisopiston käyttöön.

Konepajan alueen kehitys jatkuu Helsingin Vallilassa – NCC uudistaa VR:n vanhan Konttorin, Ruokalan ja Oppilaskoulun hotelliksi

NCC on sopinut OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahaston kanssa noin 15 miljoonan euron suunnittelu- ja korjausrakennushankkeesta Vallilan Konepaja-alueella Helsingissä. Hankkeessa Aleksis Kiven kadun varrella sijaitseva VR:n vanha konttorirakennus, sen yhteydessä toiminut ruokala sekä koulutuskeskus muutetaan hotelliksi.

NCC on valittu rakentajaosapuoleksi Pakilan palvelurakennusten kehitysvaiheeseen

Allianssisopimus kehitysvaiheesta allekirjoitettiin Helsingin kaupungin kanssa joulukuussa. Suunnittelutyö ja käyttäjävuorovaikutus ovat parhaillaan käynnissä.

NCC remontoi suun terveydenhuollon ja hammaslääketieteen tiloja Meilahden sairaala-alueelle

NCC on valittu korjausrakentajaksi remontoimaan Meilahden sairaala-alueelle suun terveydenhuollon ja hammaslääketieteen tiloja. Asiakas on Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt ja sopimuksen arvo on noin 30 MEUR.

NCC kehittää Ruoholahteen avoimia pääkonttoritason toimistotaloja

NCC on laatinut Ruoholahteen asemakaavamuutoksen tueksi viitesuunnitelmia pääkonttoritason toimistorakennuksista yhteistyössä Helsingin kaupungin, JKMM Arkkitehtien, alueen toimijoiden ja vuokralaisten kanssa. Konseptina on syntynyt korkean palvelutason toimistorakennuksia, joissa oleellista on alueen muille toimijoille ja asukkaille avoimet palvelut.

NCC voitti valtakunnallisen työturvallisuuskilpailun historiallisella täyden sadan pisteen tuloksella

NCC on voittanut valtakunnallisen Turvallisuus alkaa minusta -työturvallisuuskilpailun. Voittajatyömaan työturvallisuuden tasoa mittaava TR-indeksi oli historiallinen: täydet 100.

NCC käynnistää Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 uudisrakentamisen ensimmäisen vaiheen

NCC aloittaa Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -sairaalaprojektin ensimmäisen vaiheen rakentamisen Oulussa. Marraskuussa 2017 allekirjoitetun sopimuksen jälkeen tehtyjen uusien suunnitelmien myötä NCC:n osuus allianssimallilla toteutettavasta hankkeesta on kasvanut noin 35 MEUR ja on nyt yhteensä noin 109 MEUR. Asiakkaana on Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Kaskelantien Joutsenmerkki-asuintalo ilmastoinnovaatiokilpailun finaaliin

NCC:n VAV:lle rakentama Joutsenmerkitty asuintalo on valittu Asuntomarkkinoiden innovaatiokilpailun finaaliin. Tänä vuonna kilpailun painopisteenä ovat ilmastonmuutoksen hillintään ja torjuntaan tähtäävät ratkaisut ja palvelut.