Blogi

Blogikirjoituksissamme asiantuntijat kirjoittavat rakentamisesta, kaupunkien tulevaisuudesta, kestävästä kehityksestä, infrastruktuurista, työelämästä ja muista kiinnostavista aiheista elinympäristössämme. Tässä linkit kymmeneen viimeisimpään kirjoitukseen. Lisää löydät blogisivustoltamme osoitteessa blog.ncc.fi.

Aamukahvivieras Sanni Tuomainen innostuu uusista hankkeista

Viikon aamukahvivieraamme on NCC Buildingin Urban Development -tiimiä eli hankekehitystä johtava Sanni Tuomainen, jonka työpäiviin tuo iloa ihmisten kohtaaminen ja pienetkin hankkeita eteenpäin vievät onnistumiset.

Prehealthin Juha Nevalainen toi NCC:läisille uusia näkökulmia terveellisempään arkeen

Aamukahvivieraanamme on Prehealthin ravintovalmentaja Juha Nevalainen, joka johti sata NCC:läistä läpi kahdeksan viikon ruokamatkan. Juha kannustaa kaikkia ihmisiä muutokseen unen, liikunnan ja syömisen arkirutiineissa kohti parempaa jaksamista.

Projektijohtaja Jaakko Hakala luotsaa toimitilahankkeita tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa

NCC:n Aamukahvivieras-juttusarjassa tapaamme tällä viikolla Buildingin projektijohtaja Jaakko Hakalan, joka vetää tällä hetkellä vaativaa toimistohanketta Helsingin Vallilassa. Kollegoissa Jaakko arvostaa kommunikaatiokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä.

Jaakko Pensola rakentaa kiviainestuotannossa hyvää yhteistyötä keskustelemalla

NCC:n Aamukahvivieras-juttusarjassa esittelemme Uudenmaan kiviainestuotannon työnjohtaja Jaakko Pensolan, joka löytyy useimmiten Mäntsälän Ohkolasta, missä on suurin kiviainestoimipisteemme.

Sijainti, sijainti ja sijainti sekä muita asuntorakentamisen ilmiöitä

Mitkä aiheet ovat asuntorakentamisessa tällä hetkellä pinnalla? Vaikka asuntorakentamisessa trendit vaihtuvat hitaammin, kuin toimitilarakentamisen puolella, on sielläkin löydettävissä vahvoja kehityssuuntia.

Reijo Vuorio johtaa ja tukee toimitilarakentamisen yksikköä onnistumaan tavoitteissaan

NCC:n Aamukahvivieras-juttusarjassa tapaamme tällä kertaa NCC:n toimitilaurakoinnin yksikönjohtajan Reijo Vuorion, joka innostuu haasteista, mutta ratkoo ongelmia mieluiten yhdessä muiden kanssa.

Sata NCC:läistä pääsi ruokamatkalle

NCC tarjoaa henkilöstölleen ruokamatkan eli ravintovalmennuksen, jossa tarjotaan vinkkejä ja vastauksia parempaan arkiruokailuun. Ajankohta on mitä parhain, kun moni tuskailee etätöissä omien kokkausten äärellä tai kuljettaa eväitä työpaikalle.

Miten korona muutti oppilaitosyhteistyötä?

Rakennusalan yritykset ovat perinteisesti tavanneet rakennusalan opiskelijoita oppilaitosten omissa tapahtumissa ja muiden tahojen järjestämillä messuilla. Harjoitteluohjelma on NCC:llä merkittävä rekrytointikanava, joten yhteistyön jatkuminen oli myös koronatilanteessa tärkeää.

Oili Kotiranta pitää tiiminsä kanssa NCC:n taloushallinnon prosessit käynnissä

NCC:n Aamukahvivieras-juttusarjassa tutustutaan taloushallinnon NCC Business Services -tiimin vetäjään Oili Kotirantaan, joka juo kotitekoista lattea ja kaipaa toimistoelämän satunnaisia jutteluhetkiä.

Titta Anonen kehittää NCC:llä koulutuksia ja jalkauttaa strategiaa

NCC:n Aamukahvivieras-juttusarjassa tutustutaan HR-kehityspäällikkönä työtä tekevään Titta Anoseen. Tänä keväänä Titalla on erityistehtävä, jossa hän koordinoi työpajojen järjestämistä koko henkilöstölle aina työmaita myöden.