Blogi

Blogikirjoituksissamme asiantuntijat kirjoittavat rakentamisesta, kaupunkien tulevaisuudesta, kestävästä kehityksestä, infrastruktuurista, työelämästä ja muista kiinnostavista aiheista elinympäristössämme. Tässä linkit kymmeneen viimeisimpään kirjoitukseen. Lisää löydät blogisivustoltamme osoitteessa blog.ncc.fi.

Holiday Club löysi Fredriksbergistä unelmien elämyksellisen keitaan

Kun Holiday Club lähti etsimään uusia toimitiloja, toivelistalla olivat matkailu, lomailu, vapaa-aika ja elämyksellisyys. Tie vei osuvasti luovien alojen työpaikkana tunnettuun NCC:n kehityskohteeseen Vallilan Fredriksbergiin.

Hankekehitys puhaltaa vauhtia Turkuun ja Tampereelle

Hankekehittäjät ovat monessa mukana maanhankinnasta valmiisiin kohteisiin ja yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. NCC:n hankekehitysjohtaja Janne Alholla on tuplasti rautoja tulessa, sillä hän vastaa sekä Turun että Tampereen alueiden hankekehityksestä.

Vähähiilisyyden maksimointi on pian osa normaalia rakentamisprosessia

Vähähiilisyys ja resurssitehokkuus ovat jo keskeisiä rakentamisen teemoja, sillä rakennusten hiilijalanjäljen laskenta on tulossa pakolliseksi vuonna 2023. Lisäksi asiakkaamme ovat aiheesta kiinnostuneita ja haluavat, että rakennukset tukevat heidän omia vähähiilisyystavoitteitaan.

Deloitte on ylpeä tulevasta pääkonttoristaan We Landissa

Maailman johtava asiantuntijaorganisaatio Deloitte valitsi uudeksi pääkonttorikseen Ruoholahden We Landin. NCC:n kehittämä uudiskohde tarjoaa kaiken, mitä yritys toimitiloilta voi toivoa kestävää kehitystä myöten.

Yksittäisistä turvallisuushavainnoista isoon kuvaan

”Digitaalinen raportointi auttaa löytämään toistuvia turvallisuuspuutteita ja käymään niitä yhdessä läpi”, toteaa Ilmari Lahikainen, joka toimii vastaavana työnjohtajana Veturikuja 8:n asuinkerrostalotyömaalla Vantaalla.

OOPS´in A- ja B-talot ovat valmiina muuttoon Espoossa

Vetovoimaisen OOPS´in A- ja B-talot ovat valmistuneet Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistoon. NCC:n kehityshanke tarjoaa ainutlaatuista toimitilaa parhaalla paikalla, jossa saavutettavuus ja luonto kohtaavat toisensa sulassa sovussa.

Aamukahvivieras Arto Huhtanen arvostaa avointa keskustelua

Työturvallisuustiimin vetäjä turvallisuuspäällikkö Arto Huhtanen haluaa kannustaa ihmisiä keskustelemaan – ikävistäkin asioista. Seuraavana suurena haasteena hänellä on, kuinka saada myös NCC:n ulkoiset sidosryhmät mukaan työturvallisuuden parantamiseen.

Aamukahvivieraamme työskentelee markkinoinnin digiratkaisujen parissa

NCC:n markkinointikoordinaattori Fanni Tuomistolla on työpäivän aikana monta rautaa tulessa, ja hänestä juuri se on työn suola. Intoa lisää vielä mahdollisuus viedä NCC:n markkinointia jatkuvasti yhä digitaalisempaan suuntaan: "Vain taivas on rajana digitaalisen markkinoinnin suhteen.

Kulma21 – keskustan toimitilojen kuningatar

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva historiallinen KY-talo saa uuden elämän Kulma21:nä. NCC:n kehityshanke tarjoaa harvinaista herkkua urbaania ja korkeatasoista toimitilaa etsiville yrityksille. Nyt jos koskaan ollaan keskellä kaikkea perinteitä modernisti kunnioittaen.

 ”Kaikesta ei tarvitse tietää kaikkea, vaan pitää osata kysyä oikealta ihmiseltä”

Aamukahvivieraamme, työnjohtoharjoittelijat Inka Åkerlund ja Samuli Myöhänen, ovat työskennelleet kesän Kuopion Puijonkatu 22 A-osan työmaalla. Työssä oppimisen lisäksi mieleen jää tältä kesältä vierailu kiviainesalueella.