Teemu Rämöstä uusi myynnin vetäjä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittäjä NCC Property Developmentiin

Teemu Rämö on 7.3.2018 alkaen nimitetty Head of Sales and Business Development -rooliin NCC Property Developmentiin Suomessa. Hänen vastuullaan on Sales-yksikön johtaminen ja tulosvastuu sekä Business Development/New Business -toiminnan kehittäminen. Samalla hänestä tuli liiketoiminta-alueen johtoryhmän jäsen.

NCC Property Development kehittää, vuokraa ja myy toimisto-, liike- ja logistiikkakiinteistöjä pääkaupungeissa ja kasvukeskuksissa Pohjoismaiden kasvumarkkinoilla ja sillä on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia.

”Kehitämme pitkäaikaisia ja kestävän kehityksen mukaisia työympäristöjä, joissa ihmiset ja yritykset viihtyvät. Erinomaiset sijainnit raide- ja muun joukkoliikenteen varrella sekä uusimman teknologian tarjoamat ratkaisut tuovat lisäarvoa asiakkaille ja yhteiskunnalle. Uudesta roolistaan hän toteaa: ”Tavoitteena on jatkossa varmistaa, että uuden liiketoiminnan ja hankkeiden kehityksessä huomioidaan asiakkaiden ja kaupunkilaisten tarpeet entistä paremmin. Kehitämme uusia hankkeita alueille, jossa asiakkaamme haluavat toimia ja kiinteistöjä, jotka vastaavat ominaisuuksiltaan asiakkaidemme toiveita.”

Teemu Rämö on 31-vuotias diplomi-insinööri. Ennen siirtymistään NCC:lle syyskuussa 2017 hän toimi Hartelassa 7 vuoden ajan monipuolisissa kiinteistökehittämisen ja toimitilarakentamisen tehtävissä.

Lisätietoja:

Petri Bergström, maajohtaja, p. 050 331 4602