Petri Moksén johtamaan NCC Building Suomen Tampereen yksikköä

Moksén siirtyy NCC:lle lokakuun alussa.

Petri Moksén on nimitetty NCC Building Suomen Tampereen aluejohtajaksi 1.10. alkaen. Moksén siirtyy NCC:lle A-insinööreiltä, jossa hän on toiminut A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n yksikönjohtajana vuodesta 2017.

– Toivotan Petrin lämpimästi tervetulleeksi NCC:lle. Tampere on yksi Suomen vahvoista kasvukeskuksista ja rakentamisen markkina on suuri. Petrin rakentamis- ja johtamiskokemuksella meidän on hyvä kehittyä ja kasvattaa markkinaosuuttamme Tampereen alueella, jossa olemme perinteisesti olleet vahva rakentaja, sanoo NCC:n Länsi-Suomen aluetoimintojen toimialajohtaja Esa Lehmusvuori.

– Minua kiinnostaa rakentaminen ja tamperelaisena etenkin Tampereen rakentaminen. Odotan mielenkiinnolla uutta haastetta, jossa saan toimia aluejohtajana yhdessä Suomen johtavista rakennusliikkeistä ja kehittää omaa kotikaupunkiani, kommentoi Petri Moksén.

Ennen A-insinöörejä Moksén oli yhdeksän vuotta Cramolla mm. konsernin toisen liiketoiminta-alan, silloisen Cramo Adapteon, johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. 2000-luvulla hän toimi myös YIT:llä Talonrakennus Tampereen osastopäällikkönä vastaten asuntogryndauksesta.

Moksén on koulutukseltaan rakennustekniikan diplomi-insinööri.