NCC toistamiseen Nordic CityMaking Weekin pääyhteistyökumppanina

Vuoden 2021 festivaali käynnistyy keskiviikkona 22.9. verkossa ennakkotapahtumalla ja huipentuu 9.–12.11. sekä verkossa että eri puolilla kumppanikaupunkeja.

NCC toimii tänäkin vuonna Nordic CityMaking Weekin pääyhteistyökumppanina. Nyt toista kertaa järjestettävä kansainvälinen kaupunkikehityksen tapahtumaviikko levittäytyy kolmeen kaupunkiin: Turkuun, Vantaalle ja Helsinkiin. Lisäksi yksi tapahtumapäivä järjestetään Espoon Hanasaaren kulttuurikeskuksessa.  

Nordic CityMaking Week järjestetään marraskuussa sekä verkossa että fyysisesti. Varsinaista tapahtumaviikkoa edeltävä ennakkotapahtuma, Nordic CityMaking Day, järjestetään keskiviikkona 22.9. verkossa. 

Rakennetaan yhdessä! 

Iltapäivällä 22.9. NCC isännöi Rakennetaan yhdessä! -webinaaria, jossa teemana on yhteistyö rakentamisen ja kaupungin suunnittelun erilaisissa prosesseissa.  

Mukana keskusteluissa ovat mm. Tiia Ettala ja Hanna Pikkarainen Helsingin kaupungilta, Teija Ojankoski VAV-Asunnoista, Jyrki Karjalainen HOK-Elannolta, Marko Härkönen Senaatti-kiinteistöistä sekä useita NCC:n asiantuntijoita maajohtaja Kari Onniselän johdolla. Case-esimerkkeinä ovat mm. Fredriksberg Vallilassa ja vähähiilinen asuntorakentaminen. Seminaarin päättää paneelikeskustelu ydinkeskustojen elävöittämisestä. 

Koko webinaariohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä 

Tapahtumaviikko marraskuussa 

Marraskuussa Nordic CityMaking Weekin tapahtumat ovat ti 9.11. Vantaalla, ke 10.11. Helsingissä ja illalla Turussa, 11.11. Turussa sekä pe Hanasaaressa Espoossa. Viikon kansainväliset ja kotimaiset puhujavieraat julkistetaan viimeistään ennakkotapahtumassa 22. syyskuuta. 

NCMWeekin ohjelma on yleisölle maksutonta. Suurin osa ohjelmasta on katsottavissa verkon kautta rekisteröitymällä. Ensimmäisellä kerralla vuonna NCMWeek keräsi yli 1700 osallistujaa, ja tälle vuodelle kokonaisyleisömääräksi odotetaan vähintään 2000 eri osallistujaa. 

Lue lisää lehdistötiedotteesta.