NCC tänään kiinteistöalan Business Arena -tapahtumassa: ”Toivomme liikettä kiinteistömarkkinaan”

Kiinteistöalan asiantuntijat kokoontuvat tänään vuosittaiseen Business Arena Helsinki 2024 -tapahtumaan Messukeskukseen. NCC on jälleen paikalla sekä omalla ständillä että pyöreän pöydän keskustelussa tuomassa energiaa hiljaiseen markkinaan: ”Olemme liikkeellä Make it happen -asenteella”, NCC:ltä todetaan.

Business Arena on tärkeä tapahtuma sijoittajille, kiinteistöalan asiantuntijoille, poliitikoille sekä kaupunkien edustajille tavata ja edistää alan tärkeitä aiheita. Korkojen nousu ja talouden epävarmuus ovat luonnollisesti vaikuttaneet kiinteistö- ja rakennusmarkkinoiden tunnelmiin, mutta NCC:ltä painotetaan, että on aika suunnata katsetta hieman kauemmas, lähteä liikkeelle ja rakentaa menestymisen mahdollisuuksia vuodelle 2025.

– Edistämme joka päivä aktiivisesti kehityshankkeitamme ja etsimme uusia mahdollisuuksia. Toimitilojen vuokrausmarkkinassa on myös koko ajan liikehdintää ja uusia sopimuksiakin syntyy. Toivomme tämän näkyvän myös sijoittajille, sillä meillä on Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla paljon hyviä sijoituskohteita, NCC Property Developmentin toimialajohtaja Teemu Rämö sanoo.

Kansainvälisten sijoittajien huomio on tärkeää Suomen kiinteistömarkkinassa ja NCC toimiikin aina kiinteistökehityksessä sijoittajien näkökulmat huomioiden.

– Vastuullisuus on ollut jo pitkään sijoittajien ehdoton ykkösvaatimus ja meillä sitä todennetaan BREEAM-ympäristösertifioinnilla sekä energialuokituksella. Vastuullisuus on toki tärkeää myös toimitilojen vuokraajille, samoin kuin tilojen laadukkuus ja innovaatiot palveluratkaisuissa, Rämö jatkaa.

NCC:n uusinta palveluinnovaatiota edustaa Helsingin Ruoholahteen kesällä valmistuvan We Land -toimistotalon konsepti, jossa yritykset voivat hyödyntää yksilöllistä ja pitkälle vietyä Concierge-palvelua.

– Emme koskaan epäile tarjota asiakkaillemme mielestämme parempaa ehdotusta ja meitä arvostetaan erityisesti juuri siitä. Meillä asiakas saa käyttöönsä asiantuntemuksemme ja ohjauksemme tarvittaessa läpi koko pitkän kehitys-, rakennus- ja muuttoprosessin.

NCC:n punainen lanka tässä markkinatilanteessa on jatkaa sinnikkäästi hyvän työn tekemistä ja viedä hankkeita eteenpäin tulevaisuuteen luottaen. NCC:n toimintaa eri markkinatilanteissa vakauttaa myös vahvan pohjoismaisen konsernin pitkäjänteinen toiminta.

– Me NCC:läiset olemme säilyttäneet energiamme ja toivomme liikettä kiinteistömarkkinaan. Olemme itse liikkeellä Make it happen -asenteella eli tehdään visioista totta, Teemu Rämö toteaa.

 

NCC:n toimialajohtaja Teemu Rämö osallistuu Busines Arena Helsinki 2024 -tapahtumassa ohjelmaan “Round Table Discussion: How does the construction sector respond to the economic situation?” Kuuntele keskustelu-podcast tästä!

Tutustu suunnitteilla oleviin toimitilahankkeisiimme ncc.fi/toimitilat