NCC panostaa kansainväliseen opiskelijakilpailuun saadakseen uusia, kestäviä ideoita

Tämän vuoden Sustainergies Cup – maailmanlaajuinen kestävän kehityksen kilpailu opiskelijoille - on käynnistynyt tänään.

Osallistujille esitetään kestävään kehitykseen liittyvä ongelma, johon heidän tulee antaa käytännön ratkaisuja ja ideoita yritysten hyödyksi. NCC, yksi kilpailun sponsoreista, etsii opiskelijanäkökulmaa siihen, miten sen tuhannet rakennustyömaat voisivat olla hyödyksi paikallisesti, sosiaalisesti ja ympäristölle.

"Opiskelijat ovat tulevaisuutemme - siksi tuntuu hyvältä ottaa heidät mukaan kehittämään NCC:n työtä kestävän kehityksen hyväksi. Meidän on ajateltava eri tavalla, jotta pystymme vastaamaan huomisen haasteisiin. Opiskelijat eivät ole vielä alan perinteiden muokkaamia, joten yhteistyö heidän kanssaan antaa meille uusia näkökulmia. Haluamme saada uusia ajatuksia ja ideoita, joita ei ole kokeiltu ennen", NCC:n kestävän kehityksen johtaja Christina Lindbäck sanoo.

Sustainergies Cup järjestetään nyt viidettä kertaa. Kilpailu houkuttelee myös kansainvälisiä opiskelijoita. Sustainergies Cup –kilpailuun voi ilmoittautua: www.sustainergies.se. Kilpailuehdotukset pitää jättää viimeistään 18.1.2015. Palkinnot jaetaan 20.2. Pääpalkinto on 25 000 SEK.