NCC myi toimistotalon Union Investmentille

NCC on myynyt Alberga Business Parkin kolmannen vaiheen Espoon Leppävaarasta saksalaiselle Union Investment Real Estate GmbH:lle. Kauppa toteutettiin kiinteistöosakeyhtiökauppana.

- Kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut ja vahva panostus työympäristösuunnitteluun ovat taanneet Alberga Business Parkin vahvan vuokralaiskysynnän. Union Investmentin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään ja on hienoa, että Albergan kolmella ensimmäisellä toimistotalolla on nyt sama omistaja, kertoo NCC Property Developmentin toimitusjohtaja Tero Estovirta.

Alberga Business Parkin kolmas vaihe, C-talo sisältää n. 5,500 m2 vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa sekä lähes 200 pysäköintioikeutta. Rakennus valmistui kesäkuussa 2013 ja sen vuokrausaste on tällä hetkellä 82 prosenttia.

- Omistamme jo Alberga Business Parkin aikaisemmat vaiheet, A- ja B-talot ja olemme erittäin tyytyväisiä tähän sijoitukseen, kertoo sijoitusjohtaja Kubilay Özbisikletci Union Investment Real Estate GmbH:sta.

Alberga Business Parkista muodostuu viiden toimistotalon kokonaisuus, joista kaksi taloa on vielä suunnitteilla. Yhteensä Albergaan tulee vuokrattavaa toimitilaa n. 30 000 m2 ja se tarjoaa työtilat n. 2000 hengelle.

NCC:n tavoitteena on vähentää rakennushankkeiden ympäristövaikutuksia. Alberga Business Parkin C-talo tähtää kansainvälisen ympäristöarviointijärjestelmä BREEAM:n Very Good -luokitustasolle.

Myynnillä on positiivinen vaikutus NCC Property Developmentin liiketoiminta-alueeseen vuoden 2014 ensimmäisellä kvartaalilla.