NCC mukana Slushissa ja ReCoTechissä

NCC on mukana Slushissa 30.11.-1.12. sekä tänään järjestetyssä Slushin virallisessa rinnakkaistapatumassa, kiinteistö- ja rakennusalalle suunnatussa ReCoTechissä (Real Estate and Construction Tech). Tapahtumista haetaan uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa kiinteistökehityskohteidemme vuokralaisille, sijoittajille sekä yhteiskunnalle.

NCC kehittää, vuokraa ja myy kaupallisia kiinteistöjä kasvavilla markkinoilla Pohjoismaissa. Houkuttelevilla tuotteilla luomme pitkäaikaisia ja kestäviä ympäristöjä, joissa ihmiset ja yritykset voivat menestyä.

- Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, minkä vuoksi olemme erittäin kiinnostuneita ReCoTechin tarjoamasta mahdollisuudesta tavata joukko erilaisia, innostuneita start up -yrityksiä, Head of Finance Sanni Sojonen NCC Property Developmentista kertoo.

ReCoTech on perinteisellä kiinteistö- ja rakennusalalla uudenlainen tapa kohdata ja saada ideoita eteenpäin. Verkostoitumisen lisäksi tapahtumaa leimaa uusien ideoiden sparraaminen sekä kansainvälisyys.

– Meidän kymmenen minuutin Speed Meetit varattiin nopeasti täyteen eli mielenkiintoa löytyy molemmin puolin. Out of the box -ajattelu, edistyksellisyys sekä uudet innovaatiot ovat ne asiat, joita arvostamme uusissa kumppaneissamme, myyntipäällikkö Uku Jaatinen NCC Property Developmentista tähdentää.

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Olemme aktiivinen kaupunkikehittäjä toimitilojen, palvelujen sekä asuntojen tarjoajana.

- NCC:llä on paljon mielenkiintoisia kehitteillä olevia kohteita, joihin innovaatioita voidaan tuoda. Meillä on pohjoismaisena konsernina mahdollisuuksia testata ja kehittää ideoita laajalti sekä myös lanseerata niitä kaikissa Pohjoismaissa, NCC Property Developmentin projektipäällikkö Katriina Penttinen kertoo.

Lisätietoja antavat:
Sanni Sojonen, Head of Finance, p. 040 651 6306
Katriina Penttinen, projektipäällikkö, p. 044 5528200
Uku Jaatinen, myyntipäällikkö, p. 040 651 6309