NCC goes Slush & ReCoTech

NCC on mukana Slushissa 4.-5.12. sekä tänään järjestetyssä Slushin virallisessa rinnakkaistapatumassa, kiinteistö- ja rakennusalalle suunnatussa ReCoTechissä. Tapahtumista haetaan innovatiivisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa kehitämme lisäarvoa tuottavia ratkaisuja, palveluita ja teknologioita kiinteistökehityskohteidemme vuokralaisille, sijoittajille sekä ympäröivälle yhteiskunnalle.

NCC tavoitteena Slushissa ja ReCoTechissä on NCC:n näkyvyyden kasvattaminen, erilaisten innovaatioprosessien nopeuttaminen sekä tietenkin verkostoituminen ja sitä kautta uusien startup-kumppanuuksien löytäminen.
– Nämä tapahtumat ovat loistava tilaisuus oman kyvykkyyden kehittämiseen ja verkoston kasvattamiseen juuri niiden tahojen kanssa, joiden avulla voimme erottautua alalla ja kehittää kestävämpää tulevaisuutta, kertoo developer Eelis Rytkönen NCC:ltä.

Pohjoismainen yhteistyö houkuttelee

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Olemme aktiivinen kaupunkikehittäjä toimitilojen, palvelujen sekä asuntojen tarjoajana. NCC Property Development kehittää, vuokraa ja myy kaupallisia kiinteistöjä kasvavilla markkinoilla Pohjoismaissa.

NCC:llä on paljon mielenkiintoisia kehitteillä olevia kiinteistökehityskohteita Helsingin lisäksi Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa, sekä muissa suurissa kasvukeskuksissa Pohjoismaissa.
– NCC Property Development on ketterä toimija, jonka omat kiinteistökehityshankkeet tarjoavat loistavan mahdollisuuden innovaatioiden pilotointiin. Olemme startup-yrityksille houkutteleva kumppani, sillä parhaat ratkaisut ovat skaalattavissa laajalti sopiviin kiinteistökehitys- ja rakennushankkeisiimme Pohjoismaissa, kertoo projektipäällikkö Pirkka Pikkarainen NCC:ltä.

Lisätietoja:
Eelis Rytkönen, Developer, NCC Property Development Oy, p. 040 550 2477 tai eelis.rytkonen@ncc.fi
Pirkka Pikkarainen, projektipäällikkö, NCC Property Development Oy, p. 050 433 1300 tai pirkka.pikkarainen@ncc.fi