Lappi-teemainen hotelli Helsinkiin

Hyviä uutisia Helsingin turismille: Lapland Hotels avaa keväällä 2018 Lappi-teemaisen hotellin Bulevardilla, ydinkeskustassa. NCC korjaa vanhaan toimistorakennukseen modernilla tavalla hienostuneen ja elämyksellisen hotellin.

Helsingin hotelli on Lapin johtavan matkailualan yrityksen Lapland Hotelsin kolmas kaupunkihotelli. Oulu ja Tampere saivat hotellit jo vuonna 2015. Lapland Hotels uskoo vahvasti matkailualan kasvun jatkuvan Suomessa: matkailijoita saapuu nyt erityisesti Aasiasta ja Keski-Euroopasta, myös kotimaanmatkailu kasvaa edelleen. Tällä hetkellä Lapland Hotelsilla on Suomessa 17 hotellia ja neljä hiihtokeskusta.

-Lapissa on vetovoimaa. Uskomme, että lappilaisuus on meille Helsingissäkin erittäin positiivinen erottautumistekijä niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin vieraiden näkökulmasta. Uusi hotellimme toteutetaan laadulla, joka tyydyttää vaativammankin matkailijan toiveet. Keskeinen sijainti kaupungin sydämessä Bulevardilla on osa asemoitumistamme Helsingin hotellitarjonnassa, kertoo Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Vaativa korjauskohde

Helsingin Lapland Hotels Bulevardin kiinteistön omistaa LähiTapiola ja rakentamisesta vastaa NCC.

-On hienoa päästä rakentamaan Lapland Hotelsille upea uusi kohde Helsingin ydinkeskustaan. Urakka vaatii pitkällistä hotellikorjauskokemusta sekä osaamista tiiviissä keskustaympäristössä rakentamisesta, jota meiltä löytyy, sanoo toimialajohtaja Vesa Ahlroos NCC:ltä.

Uusi hotelli korjataan osoitteeseen Bulevardi 28. Hotelliin tulee 182 keskimääräistä suurempaa hotellihuonetta, joiden sisustuksessa näkyvät luonto ja pohjoisen mystiikka. Uutta kaupunkihotelligenressä on myös yli sataan huoneeseen sisältyvä oma sauna pohjoista hyvinvointia ilmentämässä. Ravintolapalvelut ovat uudessa hotellissa isossa roolissa – inspiraatio haetaan Lapin puhtaista raaka-aineista ja kunnianhimoisesta toteutuksesta.

-Suomen maine matkailukohteena on vahvistunut parin viime vuoden aikana entisestään. Helsinki puolestaan on noussut erittäin kiinnostavaksi kaupunkikohteeksi, sanoo Lapland Hotelsin hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi.

Lapland Hotels Bulevardi kuuluu LähiTapiolan sijoituskohteisiin.

-Kehityskohde vastaa hyvin sijoitusstrategiaamme. Uskomme vahvasti tämän tyyppisen hotellisegmentin kysyntään. Yhdessä Lapland Hotelsin ja NCC:n kanssa varmistamme kiinteistön tulevaisuuden toimintaedellytykset, kommentoi kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli LähiTapiolan Kiinteistövarainhoidosta.