Talotekniikka-asiantuntija

Viimeinen hakupäivä: 19.9.2021 - Turku

Hae paikkaa

Oletko sinä uusi talotekniikka-asiantuntijamme? Tarjolla vastuullinen talotekniikan tehtäväkenttä monipuolisten rakennushankkeiden parissa Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä. Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Tällä hetkellä käynnissä on upeita asunto- ja toimitilahankkeita. Rakenteilla on mm. 12-kerroksinen asuinkerrostalo Kirstinpuiston Kruunu, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen. Myös Harppuunakortteli tuo kivenheiton päähän Turun linnasta satoja asuntoja. Työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta. Kaarinaan saadaan uutta liikuntatilaa Valkeavuoren liikuntahallimyötä. Kaksikerroksiseen liikuntahalliin tehdään pallolajikenttä sitä palvelevine katsomoineen ja pukutiloineen sekä erillinen pienliikuntatila. Satamaportin hankkeessa puolestaan puretaan vanhaa toimitilaa ja rakennetaan uusia liiketiloja ja asuntoja.

Haemme talotekniikka-asiantuntijaa vahvistamaan asiantuntijatiimiämme. Tehtävänäsi on toimia rakennushankkeiden taloteknisenä vastuuhenkilönä hankekehityksestä takuuajan loppuun saakka kussakin hankkeessa sovitussa laajuudessa.

Teet yhteistyötä työmaiden, talotekniikan suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelussa ja tuotannon ohjauksessa hyödynnämme tietomalleja ja edistyksellisiä työkaluja. Tehtäväsi on haastava ja itsenäinen, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi edelleen.

TOIVOMME SINULTA

Vähintään muutaman vuoden työkokemusta talotekniikan urakoinnista, valvonnasta tai suunnittelusta. Edellytämme työhön soveltuvan tekniikan alan korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Olet asiantuntija omalta erikoistumisalaltasi ja sinulla on kokonaisnäkemys talotekniikasta osana rakennushanketta. Hyvät IT-taidot ja kokemus tietomallinnushankkeista sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

TARJOAMME

Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän ja suuren talon tuen. Kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Henkilöstömme osalta kiinnitämme erityisesti huomioita työhyvinvointiin ja -ergonomiaan sekä työturvallisuuteen niin toimistolla kuin työmailla. Tarjoamme henkilöstöllemme nykyaikaisen ympäristön rakentaa yhdessä uutta tieto-ohjattua tulevaisuutta, jossa meillä on intohimona onnistua.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/ , urasivullamme ja blogeistamme.

Lue lisää projekteistamme ja katsele videolta, millaista voisi olla töissä NCC:llä.

Tee myös tiimiroolitesti ja katso mitä itse toisit tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Tommi Saarinen, puh. 050 401 6785, tommi.saarinen@ncc.fi

Haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.9.2021. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä