Arkkitehti/ Rakennusarkkitehti korjausrakentamispalveluihin Optiplanille

Viimeinen hakupäivä: 15.12.2018 - Helsinki

Haemme kokenutta arkkitehtiä/rakennusarkkitehtiä korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua. Pääset osaksi motivoitunutta, huipputasoista ja tulosta tekevää tiimiä!

Toivomme sinulta

Arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutuksen lisäksi vahvaa kokemusta rakennusalan konsultointitehtävistä. Sinulla on alasi pätevyydet vähintään vaativan tason hankkeisiin. ArchiCAD- taito on tehtävässä menestymisen edellytys. AutoCad  ja muiden suunnitteluohjelmien käyttö luetaan eduksi. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

 

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan motivoituneeseen ja innostuneeseen ilmapiiriin sekä mahdollisuuden itsekin kehittyä rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Meillä pääset etenemään nopeasti vastuullisiin suunnittelukohteisiin. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet myös aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä kaikkien suunnittelualojen kanssa.

Lisätietoja antaa

Toimialajohtaja Petri Paavilainen puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

 

Hae

Hakuaika päättyy 15.12.2018. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa.

 

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa. Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakasverkostomme kattaa koko maan. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: