Kehitysinsinööri/päällikkö

Haemme kehitysinsinööriä/päällikköä NCC Infrastructureen Helsingin toimipisteeseen. Tehtävä on vakituinen.

Tehtäväsi NCC:llä
Olet avainasemassa NCC Infrastructuren rakentamisessa: tehtävänäsi on varmistaa että yksikön toiminnanohjausjärjestelmä palvelee NCC Infrastructuren liiketoimintoja ja yksikön johtamista. Olet avainasemassa järjestelmien, raportoinnin jne. kehittämisessä. Yhteisten toimintamallien lisäksi kehität tarvittaessa yksittäisten liiketoimintojen työkaluja ja menettelyitä yhteistyössä heidän kanssaan. Toteutat myös työmaiden ja projektien auditoinnit ja raportoit tuloksista maajohtajalle. Yhtenä tärkeänä lähitulevaisuuden tavoitteena on laatujärjestelmän 9001 ja ympäristöjärjestelmän 14001 käyttöön otto osastollamme.

Odotuksemme sinulta
Rakentamisen maailma ja työmaiden toiminta ovat sinulle tuttua ja olet perehtynyt rakentamisprojektien toiminnanohjaukseen. Infrarakentamisen ja tienhoidon tuntemus on eduksi. Olet sinut lomakkeiden, järjestelmien, työohjeiden ja muiden vastaavien kanssa. Olet palvelualtis, mutta osaat samalla tarkastella toimintaa ja työtapoja kriittisesti. Osaat toimia sujuvasti yksityiskohtien ja kokonaisuuksien välimaastossa. Työohjeiden ja manuaalien kirjoittaminen sekä käyttäjien opastaminen ovat sinulle luontevaa. Kehittäminen on ’toinen luontosi’. Puhut sujuvasti suomea ja englantia. Olet valmis matkustamaan kotimaassa ja Pohjoismaissa.

Tule kasvamaan kanssamme
Lisätietoa tehtävästä antavat maajohtaja Ilkka Kortelainen puh +358 40 822 2786. Hae tehtävää 3.4. mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoivomuksesi.

NCC Infrastructure on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maanrakentamisesta, tienhoidosta, vesihuollosta ja liikenneturvallisuudesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan 18 000 henkilön työtä NCC:llä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Ilkka Kortelainen
maajohtaja
+358 40 822 2786
ilkka.kortelainen@ncc.fi