Sähkösuunnittelija / projektipäällikkö Optiplanille

Nyt haemme uudispuolemme sähkösuunnittelujoukkoomme Helsinkiin.

Sähkösuunnittelijaa tai kokenutta projektipäällikköä

Sähkösuunnittelijana toimit rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana osana suunnittelutiimiä. Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektin sujumisesta ja koordinoinnista.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemusta suunnittelu- tai projektitoiminnasta. Yhteistyökyky, jämäkkyys ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tehtävässä menestyvien vahvuuksia. Lisäksi odotamme aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä suunnitteluratkaisuja.

Tarjoamme valittavalle henkilöille mielenkiintoisia projekteja uudenlaisessa toimintaympäristössä. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki.

Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Kari Kavonius 010 507 6038 tai ryhmäpäällikkö Jari Muunoja 0105076033


HAE
tehtävää 12.3.2017 mennessä. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa.

Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 230 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Kari Kavonius
suunnittelujohtaja
010 507 6038

Jari Muunoja
Ryhmäpäällikkö
050 303 7956