Kustannusinsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa Talonrakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä ja kokeneiden kollegoiden tukemana.

Haemme
kokenutta kustannusinsinööriä Talonrakentamisen yksikköön Helsingin Mannerheimintielle. Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa yksikön kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa. Lisäksi osallistut suunnittelun kustannusohjaukseen yhteistyössä markkinoinnin ja asiakkaan kanssa.

Odotuksemme sinulta
Viihtyäksesi meillä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja sinulla tulee olla rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:
- Rakennusalan soveltuvaa koulutusta
- Työmaakokemusta sekä kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä
- Tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelytyyliä sekä kykyä keskittyä yksityiskohtiin
- Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- Joustavuutta ja paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle
ison talon edut, monipuolisia työtehtäviä ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tutustu mielenkiintoisiin projekteihimme sekä NCC:hen työpaikkana.

Tule kasvamaan kanssamme
Lisätietoa tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Reijo Vuorio, puh 050 357 3550.

Hae paikkaa rekisteröimällä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta.

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan 18 000 hengen työtä NCC:llä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Reijo Vuorio
rakennuspäällikkö
+358 50 357 3550
reijo.vuorio@ncc.fi