Uutiset

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


NCC:n ja Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimiston yhteistyö laajenee

NCC:llä ja ATT:lla on urakkasopimukset kaikkiaan 686 asunnon rakentamisesta.

NCC on allekirjoittanut n. 60 miljoonan euron (sis. alv) arvoiset urakkasopimukset Helsingin kaupungin Asuntotuotantotoimiston (ATT) kanssa 263 asunnon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen. Kolmeen taloyhtiöön rakennettavista asunnoista 177 on vuokra- ja 86 Hitas-asuntoja. Kokonaisurakkaan kuuluvat myös autohallit. Rakentaminen aloitetaan tammikuussa 2012 ja se kestää noin kaksi vuotta.

Jätkäsaari on Helsingin kaupungin uusimpia kehityskohteita. Siitä tulee urbaani ja omaperäinen kantakaupungin osa. Siellä arvioidaan 2020-luvun puolivälissä olevan noin 16.000 asukasta ja 6.000 työpaikkaa.

NCC:llä ja ATT:llä on tänään allekirjoitetun urakkasopimuksen jälkeen sopimukset 686 asunnon rakentamisesta mm. Haagaan, Kalasatamaan sekä Viikkiin.

***

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT tuottaa korkeatasoisia vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja. Se on Helsingin kaupungin organisaatio, jonka tehtävänä on vastata kaupungin oman asuntotuotannon rakennuttamisesta kaupungin tavoitteiden mukaisesti. ATT rakennuttaa ja peruskorjaa maankäytön ja asumisen toteutusohjelman ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti laadukkaita ja elinkaarikustannuksiltaan edullisia koteja.