Tietoa NCC:stä

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


Tervetuloa NCC-taloihin

NCC-talot sijaitsevat Helsingin Ruskeasuolla.

  • Käyntiosoite: Nauvontie 2-6, Helsinki
  • Postiosoite: PL13, 00281 Helsinki
  • Katso saapumisohje
  • Vaihde p. 010 507 51 (puhelun hinta)
  • Suomen NCC:n pääkonttori on punaisessa NCC-talo 1:ssä. Käyntiosoite Nauvontie 2.
  • NCC Property Development ja Optiplan toimivat vihreässä NCC-talo 3:ssa. Käyntiosoite Nauvontie 6.

Julkinen liikenne

Ruskeasuolle pääsee Helsingin keskustasta mm. linja-autoilla ja raitiovaunulla nro 10 ja Pasilan asemalta linja-autolla nro 23.

NCC:n asiakaspaikoitus

NCC:n asiakkaille on varattu paikoitustilaa talojen alla olevasta autohallista.

NCC-talo 1:ssä asioivat ajavat autohalliin Nauvontieltä, NCC:n pääoven jälkeen olevasta ajoluiskasta (Nauvontie 2). Luiskan yläpäässä olevasta kulkukortinlukijasta on puheyhteys NCC:n vastaanottoon, josta hallin ovet avataan vieraille.

NCC:n asiakaspaikat sijaitsevat kerroksessa K1 ja ne on merkitty sinisin asiakas-tunnuksin. Vain K1-kerroksesta on pääsy hissillä NCC-talo 1:n vastaanottoon ilman kulkukorttia. Vieraita pyydämme ilmoittautumaan vastaanottotiskillä.

NCC-talo 3:ssa asioivat ajavat autohalliin kakkos- ja kolmostalon välissä olevasta ajoluiskasta. Ajoluiskan alkupäässä olevasta kulkukortinlukijasta on puheyhteys vastaanottoon, josta ovet avataan vierailijoille. NCC:n vieraspaikat löytyvät niin ikään autohallin kerroksesta K1, ja hissillä pääsee ilmoittautumaan kolmostalon vastaanottoon, talon ensimmäiseen kerrokseen

NCC-talojen muoto sopeutuu ympäristöönsä

Kaksi ensimmäistä NCC-taloa valmistui Helsingin Ruskeasuolle kesällä 2004. Kolmen NCC-talon kokonaisuuden täydensi keväällä 2007 valmistunut rakennus. Talojen rapatut, kauniit julkisivut jatkavat Töölön perinteistä kaupunkikuvaa. Ykköstalon ikkunariveistä sinisinä loistavat vauhtiviivat antavat ohi ajaville autoilijoille pimeässä hyvän maamerkin. Talojen muoto on sopeutettu ympäristöönsä; porrastettu rakennusmassa ei varjosta viereistä kesäidylliä, Ruskeasuon siirtolapuutarhaa.

NCC-taloissa sijaitsevat NCC Buildingin, NCC Industryn, NCC Infrastructuren ja NCC Property Developmentin lisäksi mm. Bonava, lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ja tilitoimisto Tietotili. Päivittäiset ravintolapalvelut hoitaa kakkostalossa sijaitseva Fazer-Amican lounasravintola Agora.

Sisällä toimitiloissa on valoa ja tilaa. Kussakin talossa toiminnot sijoittuvat lasisen keskusaukion ympärille osin avo-, osin huonetiloina. NCC-talojen hissit ja pääportaat tuovat keskelle kerrosta. Näin ihmiset tapaavat toisiaan – vaihtavat pari sanaa ja viihtyvät paremmin. Kerrosten keskelle on sijoitettu myös muut yleiset tilat; kahviot, postilaatikostot, kopiotilat ja vessat. Työpisteet ovat joko ulkoikkunoille tai sisäaulaan päin.