Fredriksbergissä kaupunki ja bisnes kohtaavat. Konepajan kortteli luo ainutlaatuista tunnelmaa Vallilassa. Täällä pienikin yritys näkyy ja suurelle on riittävästi tilaa!

  • Uusi, ekologinen toimistorakennus, jossa on  tilaa myös isoille yrityksille
  • Helsingin kaupunkialuetta uuden kehittyvän Kalasatama – Vallila – Pasila –akselin varrella
  • Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet
  • Kaupunkihistoriallisesti arvokas Konepajan kortteli
  • Alue on tarkoin suunnitellun arkkitehtuurin mukainen
  • Arvostettuja naapureita, esim. Amer Sports
  • Mahdollisuus henkilöstön hyvinvoinnille

Arvonsa tunteva pääkaupunkilainen haluaa näkyä ja tuntea olonsa hyväksi. Siksi rakennamme Fredriksbergin kaupungin luovimpaan ja trendikkäimpään kortteliin, jossa on vielä tilaa suurelle kokonaisuudelle. Tässä korttelissa on jo Amer Sports ja muutama muu yritys sekä vastavalmistuneita asuinrakennuksia. Nyt valmistuu uusi, tarkasti kaupunginosan tyylin mukaisesti suunniteltu toimistokokonaisuus sekä vaihettain myös suojaisa sisäpiha. Oma valomainos takaa, että noin 60 000 ohikulkijaa huomaa yrityksesi olevan Fredriksbergissä.

Kaupungissa on elämää

Kaupungin syke on läsnä. Täällä on elämää vuorokauden ympäri. Asunnot ja työpaikat elävät limittäin ja pitävät myös hyvät palvelut voimissaan. Vallila kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, nyt on oikea hetki tarttua tilaisuuteen. Teollisuuskatu on muodostunut menestyvän bisneselämän väyläksi Pasilasta Vallilan kautta Kalasatamaan. Kaunis Konepajan alue on Pasilan vahvassa imussa ja kyljessä kiinni. Juna-asemallekin on vain kilometri matkaa.

Pyörällä töihin?

Kantakaupungissa kaikki on lähellä. Raitiovaunu- ja bussipysäkkejä on runsaasti lähiympäristössä, juna- ja metroasemat kilometrin päässä molemmat. Kesäkelillä keskustaan voi vaikka kävellä omaksi ilokseen ja työmatkat on mahdollista pyöräillä hieman kauempaakin. Työmatkapyöräilyä Fredriksbergissä tuetaan hyvillä pyöräpaikoilla sekä pesu- ja pukeutumistiloilla. Autoille on parkkitilaa talon alla parkkihallissa. Vallilasta pääsee nopeasti idän ja pohjoisen ulosmenoväylille.

Työhyvinvoinnista tuottavuutta

Tulevaisuus on niillä, jotka ovat hoksanneet, että hyvinvoiva henkilöstö on kaikkein tuottavin. Tähän asiaan olemme panostaneet myös Fredriksbergin suunnittelussa. Oman toimiston tilasuunnittelussa voidaan yhdessä viedä alkuajatus hyvinvoinnista loppuun asti juuri sinun yrityksellesi parhaiten soveltuvalla tavalla. Persoonalliseen kaupunkiympäristöön avautuvat ikkunat tuovat ihastuttavia näkymiä sisälle ja valon määrään on kiinnitetty huomiota. Puhdas sisäilma, sopiva lämpötila, viihtyisyys, ergonomisuus, toimiva työpiste, yhteisöllisyyttä tukevat tilat, eri tilanteisiin sopivat neuvotteluhuoneet ja yhteiset palvelut tekevät työelämästä hyvää. Mukava henkilöstöravintola ja kahvila tuovat paljon lisäarvoa työpäivään, samoin henkilöstön laadukkaat liikuntatilat.

Neljä taloa, kuusi kerrosta

Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe nousee Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan ja siitä siirrytään vaiheittain Teollisuuskatua kohti. Rakennuksissa on kuusi kerrosta, joista ylimmässä on huikeaa loft-tunnelmaa, kun katto on reilusti normaalia korkeammalla. Yhteen kerrokseen on nyt mahdollista saada suurellekin yritykselle omat tilat, sillä kerrostilaa on jopa noin 1800 m2. Ja siitä on vielä mahdollisuus laajentaa muissa vaiheissa.

vapaat toimitilat

1. kerros: liiketilat 255 m2 (ravintola), 273 m2, 434 m2 
2. kerros: toimistotilat 253 m2, 312, 342 m2, 412 m2 
3. kerros: toimistotilat 301 m2, 318 m2, 452 m2, 470 m2
4. ja 5. kerros: toimistotilat 389, m2, 412 m2, 438 m2, 456 m2 
6. kerros: toimistotilat 303 m2, 318 m2, 327 m2, 365 m2

Tiloja on mahdollista yhdistää.

Katso kaikki vapaana olevat toimitilat

Yksilöllistä tilaa

Jokaiselle yritykselle räätälöidään tarpeisiin sopivat ja toiveiden mukaiset tilat. NCC:n ammattilaiset osaavat myös suositella uusimpia toimitilatrendejä ja tutkimustuloksia käyttöösi. Niitä on hyvä huomioida jo suunnittelun alkuvaiheessa. Mutta ennen kaikkea nyt on tilaisuus toteuttaa kaikki yksilölliset tarpeet ja välttää ydinkeskustan ahtaus ja kalleus. Tämä on mahdollisuus päästä upouuteen, modernin tekniikan ja trendikkään tilan rakennukseen Helsingin kaupunkialueella!

Ekologisuudesta tinkimättä

Jo pelkkä kaupunkisijainti tuo Fredriksbergille ekologisuutta. Työmatkapyöräilyä tuetaan monin keinoin ja palveluja sekä tiloja on koottu yhteiskäyttöön. Fredriksberg rakennetaan BREEAM-ympäristösertifioinnin mukaisesti. Myös yrityksen omat ympäristöarvot huomioidaan tilasuunnittelussa.

Hyvässä seurassa

Moni arvostettu yritys ja brändi on löytänyt kotipaikkansa Vallilasta ja moni löytää tiensä alueelle myös lähivuosina. OP-Pohjolan hulppea pääkonttori on parin korttelin päässä Fredriksbergistä. Samassa korttelissa on Amer Sportsin Brand Store. Fredriksbergin toimistotalon katutasoon on tulossa palvelu- ja liiketiloja. Lähietäisyydellä on yli 100 ravintolaa ja palveluita tulee jatkuvasti lisää.