Modernia toimistotilaa, kaupan ja palvelujen tiloja sekä liikunnan ja vapaa-ajan mahdollisuuksia loistopaikalla Kehä I:n läheisyydessä Perkkaantien varrella.

Leppävaara Hatsina laajentaa Leppävaaran ytimen vetovoimaista kaupan ja työpaikkojen aluetta Perkkaan suuntaan. Vain 300 metrin päähän juna-asemasta syntyy monipuolinen keskus, jossa voi työpäivän jälkeen pistäytyä ostoksilla tai harrastuksissa. Alue rakennetaan vaiheittain. Ensimmäisen vaiheen tavoitevalmistuminen on 2018.

  • Erinomainen sijainti näkyvyydeltään ja saavutettavuudeltaan Kehä I:n varrella
  • Lyhyen kävelymatkan päässä Leppävaaran lähijuna- ja bussiasemasta, tulevaisuuden pikaraitiotie kulkee keskuksen edestä
  • Lähivaikutusalueella asuu yli 20 000 asukasta ja 15 minuutin ajoajan säteellä lähes 500 000 asukasta
  • Nopeasti kasvava Leppävaaran alue on pääkaupunkiseudun vetovoimaisimpia työpaikka-alueita

töiden jälkeen ostoksille ja harrastamaan                 

Leppävaara Hatsinaan rakennetaan vaiheittain kuusi toimistotaloa sekä hotelli. Toimistot toteutetaan monikäyttäjäkonseptin mukaisesti, mutta kysynnän mukaan myös pääkonttorikäyttöön. Lisäksi keskukseen tulee liiketilaa suurille kaupan yksiköille sekä palveluille. Kaupan osalta tarjonta täydentää Sellon palveluja tilaa vaativalla kaupalla sekä niitä tukevilla palveluilla. Keskuksesta löytyy myös liikunnan ja vapaa-ajan tiloja monipuolisesti erilaisille sisäliikuntalajeille sekä sisäaktiviteettipuistoille. Siellä on helppo yhdistää työ ja harrastukset sekä myös koko perheen vapaa-ajan käyttö ostosten, liikunnan ja erilaisten aktiviteettien muodossa.   

Oiva sijainti kehittyvässä leppävaarassa

Leppävaara Hatsina sijaitsee Espoossa Kehä I:n, Perkkaantien ja rantaradan välisellä alueella ns. Hatsinanpuiston alueella. Leppävaara on vahva työpaikkojen, kauppojen ja asumisen keskittymä. Kauppakeskus Sellon ympärille on muodostunut tiheä asujaimisto sekä laaja toimistotalojen keskus. Leppävaara Hatsinan lisäksi lähialueilla on runsaasti muitakin kehitteillä olevia hankkeita, mm. jäähalli ja asuinrakentamista aivan keskuksen vieressä.   

KulkuyhteydeT

Keskus on erinomaisesti tavoitettavissa monilla erilaisilla julkisilla kulkuneuvoilla sekä omalla autolla. Kehä I on Espoon vilkkain liikenneväylä, jolla ajaa keskimäärin yli 94 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Keskukseen on helppo tulla omalla autolla, pysäköinti tapahtuu maantasossa rakennusten edessä sekä pysäköintilaitoksessa. . Leppävaara on Espoon merkittävin juna- ja bussiliikenteen solmukohta ja merkittävin liityntäpysäköintipaikka. Juna-aseman kautta kulkee noin 11 500 matkustajaa päivittäin. Keskuksen Perkkaantien puolelta kulkee tulevaisuudessa suunnitteilla oleva pikaraitiotie, jonka pysäkki on keskuksen edessä.

ympäristöasiat

Leppävaara Hatsina rakennetaan kansainvälisen BREEAM ympäristösertiffiointijärjestelmän mukaisesti Very Good-tasolle.