Tietoa NCC:stä

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


  • Liiketoimintojen kehittämistä

NCC Property Development mukana kehittämässä asiakkaiden liiketoimintoja

NCC Property Developmentissa kehittämme ja rakennutamme toimisto- ja liiketiloja.

Me NCC Property Developmentissa emme vain rakennuta uusia toimitiloja. Tavoitteenamme on, että uusien tilojen kautta asiakasyrityksemme on mahdollista kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Ymmärrämme, miten suuri merkitys toimitiloilla on asiakasyritystemme päivittäiseen toimintaan, työntekijöiden tyytyväisyyteen ja aina yrityksen strategian onnistumiseen asti. Näemme itsemme tulevaisuuden liike-, toimisto- ja logistiikkatilaratkaisujen liikkeellepanijana ja innoittajana. Uskomme, että talous- ja ympäristöasiat sekä ihmisten hyvinvointi kulkevat käsi kädessä.

Tarjontamme on enemmän kuin vuokrattavat toimitilaneliöt. Vuokraamme toimitiloja, jotka kasvattavat luovuutta, tehokkuutta ja innovaatioita. Tämä tarkoittaa asiakasyrityksillemme menestyvää liiketoimintaa, parempaa työtyytyväisyyttä ja vahvaa yrityskuvaa. Oletko kiinnostunut kuulemaan miten voisimme yhdessä kehittää liiketoimintaasi? Ota yhteyttä!

 

Toimitiloja, joissa menestyt

Toimitilat ovat iso osa yrityksen brändiä. Tarjontamme koostuu toimisto-, liike- ja logistiikkatiloista. Lue lisää, miten uudet toimitilat vaikuttavat yrityksesi menestykseen.