Upeat avajaiset Fredriksbergissä

Helsingin luovimmalle ja trendikkäimmälle Vallilan Konepajan alueelle elokuussa avatun uuden toimistotalon, Fredriksbergin, avajaisia vietettiin 6. syyskuuta.

Avajaisiin osallistui yli 200 vuokralaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden edustajaa. Upean Fredriksbergin avajaisohjelmassa oli kohteen kehittäjän tervetuliaispuhe, taloon ja tiloihin tutustumista, rentoa yhdessäoloa sekä hyvästä ruuasta nauttimista. Illan kruunasi suomalaisen pop-taivaan tähden, Chisun, esiintyminen.

Nyt valmistunut A-talo on ensimmäinen kaikkiaan nelivaiheisesta toimistokokonaisuudesta. Fredriksberg on yhteisöllinen työympäristö, joka tarjoaa kohteen vuokralaisille aivan uudenlaisen tavan tehdä töitä, kohdata ja viettää aikaa myös työajan ulkopuolella. - Olemme luoneet kehittyvälle työpaikka-alueelle pääkaupunkiseudun tarjonnasta erottuvat, modernit tulevaisuuden monitoimitilat, joihin yritysten on helppo ihastua. Onnistuimme saamaan taloon aktiivisen ja idearikkaan yhteisön luojan, coworking-toimijan, joka järjestää erilaisia tapahtumia sekä luo taloon omaleimaisen, jo aulassa aistittavan tunnelman. Ravintola on ollut jo nyt menestys ja myös lähialueen asukkaat ovat löytäneet uudet palvelut, iloitsee kohteen hankekehitysjohtaja Yirui Jiang NCC Property Developmentista.

- A-talon toimitiloista on suurin osa vuokrattu. Fredriksbergiin on ollut imua erityisesti luovan alan sekä kulttuurin ja vapaa-ajan yrityksillä. Yritykset ovat innostuneet erityisesti tilojen korkeasta huonekorkeudesta, isojen ikkunoiden tuomasta runsaasta luonnonvalosta sekä omaperäisestä industrial-henkeen sisustetusta näyttävästä aulasta, joka muuntuu moneen käyttötarkoitukseen, kertoo kohteen vuokrauksesta vastaava myyntipäällikkö Uku Jaatinen NCC Property Developmentista.

Fredriksbergin omaleimainen, Konepajan kortteliin täydellisesti sopiva rouhea arkkitehtuuri näkyy julkisivun lisäksi vahvasti sisätiloissa. Samansuuntainen arkkitehtuuri tulee toistumaan myös Fredriksbergin seuraavassa vaiheessa, joka on tavoitteena käynnistää vielä tämän vuoden puolella. Avajaisiaan viettäneessä A-talossa on vuokrattavaa toimitilaa 9 000 neliömetriä. Kokonaisuudessaan Fredriksbergiin tulee vuokrattavaa liike- ja toimistotilaa yhteensä 30 000 neliömetriä kuuteen kerrokseen.