”Joustavasti tarpeiden mukaan”, Alberga Business Park, Espoo

Kun Regus muutti Albergan C-taloon, kuudennesta kerroksesta kasvoi viihtyisä toimistohotelli. ”Meillä alkaa olla täyttä”, General Manager Heidi Rantanen iloitsee.

Joustavia toimitilaratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille tarjoava Regus on erikoistunut yrityksen tarpeiden mukaan joustaviin ratkaisuihin. Toimistohotellin loungeen voi piipahtaa tekemään töitä vaikka pariksi tunniksi tai yritys voi vuokrata toimitilat isommallekin porukalle kahdeksi vuodeksi.

”Asiakkaillemme toimintamalli on helppo ja toimiva, sillä he saavat kauttamme kaikki yrityksen tarvitsemat toimistopalvelut samasta paikasta ja voivat keskittyä varsinaisen bisneksen tekemiseen”, Rantanen sanoo.

Edustava sijainti

Regus toimii globaalisti yli sadassa maassa, 600 kaupungissa ja 2000 kohteessa. Alberga Business Parkin toimistohotelli avattiin huhtikuussa 2014, johon mennessä koko kuudes kerros oli räätälöity NCC:n kanssa hyvässä yhteistyössä Reguksen toiveiden mukaan.

”Kerroksesta löytyy erikokoisia, valmiiksi kalustettuja toimitiloja, joista valtaosa on jo vuokrattuja. Yhdessä kerroksessa toimiminen on kätevää, sillä näin kaikki yritysten tarvitsemat palvelut ovat vastaanottotiskiä myöten helposti saavutettavissa”, Rantanen kertoo.

"Albergan sijainti on erinomainen ja se on alueena vetovoimainen erinomaisine palveluineen ja liikenneyhteyksineen. Modernit ja ekologiset business parkin tilat sopivat hyvin toimintaamme ja tarjoavat myös asiakkaillemme edustavan lippulaivasijainnin."

Asiakkaan mukaan

Toimistohotelli on sisustettu modernisti ja skandinaavisen linjakkaasti. Vuokrattavat toimitilat on valmiiksi kalustettu, mutta ne muokataan asiakkaita ajatellen. Työpisteiden määrää voidaan muutella eri kalusteratkaisuilla ja sisustus tuunata kunkin yritysilmeen näköiseksi.

Suomessa Regus on kasvanut yritysoston kautta nopeasti. Toimintayksiköitä on eri puolilla Suomea jo yli 30, ja samalla kasvu-uralla aiotaan jatkaa edelleen.

Tulevaisuutta ajatellen olemme jo varanneet lisätilaa Alberga Business Parkin D-talosta. Kun talo valmistuu tilamme saavat saumattomasti jatkoa samassa tasossa uudiskohteen puolelta, Rantanen kertoo.