”Laatua ja luotettavuutta”, Alberga Business Park, Espoo

Evolvit Oy halusi uudet toimitilat, jotka sopivat yrityksen innovatiiviseen ja ammatilliseen imagoon. Alberga Business Park vastasi kaikkiin toiveisiin.

Evolvit on ICT-alan yritys, jonka tärkeimpiä arvoja ovat asiakaspalvelu ja asiakkaiden tyytyväisyys. Yritys on keskittynyt erityisesti Business Intelligence -ratkaisujen toimittamiseen ja ylläpitoon.

Asiakaskuntamme koostuu Suomen suurimmista pörssiyrityksistä sekä pankki- ja vakuutussektorin konserneista. Toimitilojen tulee kuvastaa samaa laatua ja luotettavuutta, jota omat palvelumme merkitsevät asiakkaillemme, toimitusjohtaja Perttu Heinonen korostaa.

Kolme kriteeriä

Voimakkaasti rekrytoivan ja kasvavan Evolvitin aiemmat tilat eivät vastanneet yrityksen tarpeita eivätkä sopineet ulkoasultaan korkean teknisen osaamisen innovatiiviselle yritykselle. Uusille toimitiloille asetettiin kolme kriteeriä: toimivat liikenneyhteydet, tilojen edustavuus ja alueen hyvät palvelut.

”Erityisesti viimeinen vaatimus korostui valinnassa. Havaintojemme mukaan työn tehokkuus ja työtyytyväisyys lisääntyvät, kun lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut kuten työterveyshuolto, pankit, posti, ruokakaupat ja lounasravintolat.”

Varteenotettavia vaihtoehtoja oli hakukierroksella viisi. Parhaiten toiveet täyttyivät Heinosen mukaan kauppakeskus Sellon naapurustossa sijaitsevassa Alberga Business Parkissa.

Toiveiden mukaan

Evolvit varasi uudet toimitilansa hyvissä ajoin eli noin vuotta ennen rakennuksen valmistumista. ”Pääsimme vaikuttamaan täysin haluamallamme tavalla esimerkiksi pintamateriaaleihin sekä huoneiden määrään ja kokoon”, Heinonen kertoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Tällä hetkellä olisi vaikea edes kuvitella toimistoamme missään muualla. Ilahduttavaa on myös Business Parkin catering-toimittaja, joka reagoi lyhyellä varoitusajalla tarjoilupyyntöihimme - samalla tinkimättömällä palveluasenteella, mitä me tarjoamme omille asiakkaillemme.”

Evolvit käytti vuokrasopimuksen allekirjoituksen ja muuton välisen ajan tiiviisti NCC:n arkkitehtipalvelun kanssa tiloja suunnitellen.

"NCC:llä suhtauduttiin ymmärtäväisesti eri versioiden pyörittelyyn ja uudet pohjapiirrokset syntyivät miellyttävän rivakasti."