Albergan asiakkaamme kertovat

Alberga Business Parkin viiden talon kokonaisuudesta rakenteilla on viimeinen E-talo, joka valmistuu lokakuussa 2017. Nyt on hyvä hetki tutustua vapaana oleviin toimitiloihin ja varata paikka Albergasta. Ota pian yhteyttä, viimeiset toimitilat vuokrataan nyt!

Albergassa on paljon tiloihinsa tyytyväisiä vuokralaisia. Siitä kertoo sekin, että moni Albergan vuokralaisista on halunnut laajentua seuraavaan vaiheeseen yrityksen kasvaessa. Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin alla.

Alberga-asiakkaamme-Biogen-Idec_NCC
”Toisilleen sopivat”, Alberga Business Park, Espoo

Biogen Idec Finland Oy valitsi toimitilan, joka tukee yrityksen imagoa ja kasvustrategiaa. Tila ja toiminta ovat nyt toistensa näköiset.

Alberga-asiakkaamme-Enfo_NCC
”Tilat tukevat ilmapiiriä”, Alberga Business Park, Espoo

Enfo sijoittui sijalle neljä helmikuussa julkaistussa Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa. "Hyvät toimitilat tekevät hyvän työpaikan! Toimivilla ja viihtyisillä toimitiloilla oli suuri merkitys hyvään sijoitukseemme”, kertoo Enfo Oyj:n toimitusjohtaja Arto Herranen.

Alberga-asiakkaamme-Enoro_NCC
Tilat toimialan mukaan, Alberga Business Park, Espoo

Enoro muutti Lauttasaaresta Leppävaaran Alberga Business Parkiin elokuussa 2016. Samalla päivitettiin koko toimintakulttuuri koppikonttorista avoimiin monitoimitiloihin.

Alberga-asiakkaamme-Esri_NCC
”Täällä ajatus kulkee ja ihmiset kohtaavat”, Alberga Business Park, Espoo

Esrin toimitiloissa liikutaan syksystä kevääseen ja kesän kautta talveen. Fengshui-ajattelun mukaan suunnitellut ja sisustetut tilat tarjoavat inspiroivia tiloja ja tunnelmia erilaisia tehtäviä ajatellen.

Alberga-asiakkaamme-Evolvit_NCC
”Laatua ja luotettavuutta”, Alberga Business Park

Evolvit Oy halusi uudet toimitilat, jotka sopivat yrityksen innovatiiviseen ja ammatilliseen imagoon. Alberga Business Park vastasi kaikkiin toiveisiin.

Alberga-asiakkaamme-Novo-Nordisk_NCC
”Jotain uutta ja erilaista”, Alberga Business Park, Espoo

”Muuton myötä neliömäärämme pieneni, mutta tilantuntu kasvoi. Samalla toimivuus ja viihtyisyys lisääntyivät”, Novo Nordisk Farma Oy:n talousjohtaja Kalle Anttila sanoo.

Alberga-asiakkaamme-Regus_NCC
”Joustavasti tarpeiden mukaan”, Alberga Business Park, Espoo

Kun Regus muutti Albergan C-taloon, kuudennesta kerroksesta kasvoi viihtyisä toimistohotelli. ”Meillä alkaa olla täyttä”, General Manager Heidi Rantanen iloitsee.

Alberga-asiakkaamme-SiliconLabs_NCC
”Täällä on kaikki, mitä tarvitaan”, Alberga Business Park, Espoo

Alberga Business Parkin D-talon viides kerros kuuluu Silicon Labsille. Raikkaat ja brändin mukaan suunnitellut tilat ovat tehneet vaikutuksen amerikkalaista emoyhtiötä myöten.

Alberga-asiakkaamme-Talenom_NCC
”Meitä varten tehty”, Alberga Business Park, Espoo

Talenom haluaa erottautua joukosta olemalla sloganinsa mukaisesti toisenlainen tilitoimisto. Toimitilat valittiin yrityksen toimintaan sopiviksi.

Tilaa toimitilojen uutiskirje

Valitse uutiskirje