Aitio Business Park - toimistotilaa aitiopaikalla Helsingissä

Aitio Business Park sijaitsee Helsingin kantakaupungin kupeessa Ruskeasuolla, Mannerheimintien varrella. Aitio on yksi Suomen ympäristöystävällisimpiä toimistokokonaisuuksia. Ensimmäisenä valmistunut Vivaldi-talo sai seuraa Verdistä, joka valmistui heinäkuussa 2016. Aitio on nyt kokonaisuudessaan valmis.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitseva Aitio Business Park on oivallinen ja näkyvä toimipaikka yrityksellesi. Aitio on helppo saavuttaa joka puolelta pääkaupunkiseutua ja se on pahimpien ruuhkahuippujen ulottumattomissa. Aitio on sekä ympäristöystävällinen valinta että myös tyylikäs ja viihtyisä kokonaisuus.

  • huippusijainti
  • huippuekologinen
  • tiloja niin suurille kuin pienille yrityksille
  • monipuolinen palvelutarjonta

Tilat

Aitio Business Park -toimistotilat edustavat tämän päivän toimitiloja parhaimmillaan. Toimistojen ja muiden tilojen energiansäästöön kiinnitetään erityistä huomiota niin rakennus- kuin käyttövaiheenkin aikana. Aitio Business Parkin Vivaldi-talo on saavuttanut ensimmäisenä Suomessa BREEAM ympäristösertifikaatin Excellent -tason. Myös Verdi-talossa on BREEAM Excellent -luokitus.

Aitio Business Parkin toimitilat Helsingissä edustavat tiloiltaan ja ratkaisuiltaan uutta ajattelua. Käyttövaiheen energiankulutukseen vaikutetaan esimerkiksi sisälämpötilan hallinnan tarkalla suunnittelulla. Kuten muissakin NCC:n kohteissa, myös Aition toimistotaloissa kaikki tilat suunnitellaan yritysten tarpeita vastaaviksi

Verdi-talon vapaat tilat (valmistunut 7/2016)

4. krs: 171 m²
5. krs: 150 m², 179 m², 329 m²

Tiloja voidan yhdistellä joustavasti myös isommiksi kokonaisuuksiksi yrityksen tarpeen mukaan.

Palvelut

NCC:n toimistokonseptin mukaisesti käytettävissä on laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi-, turvallisuus- ja tilapalveluja yrityksen tarpeiden ja valinnan mukaisesti. Ruskeasuon läheisyydessä on myös monipuolisia palveluita ja alue kehittyy koko ajan.

Sijainti ja kulkuyhteydet

  • Aitio Business Parkiin on helppo tulla sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla
  • Bussipysäkki on aivan vieressä, raitiovaunupysäkki on lähellä eikä junallekaan ole kovin pitkä matka

Aitio sijaitsee Ruskeasuolla, Mannerheimintien pohjoispäässä, Hämeenlinnanväylän ja Hakamäentien risteyksen tuntumassa. Talon kellarikerroksissa sijaitsevat toimivat paikoitustilat niin talon työntekijöille kuin vierailijoille.

Eco-smart

  • Aition Vivaldi-talo on Suomen ensimmäinen BREEAM Excellent -luokituksen saanut toimistorakennus.
  • Ekologisesti suunnitelluissa rakennuksissa on mm. aurinkopaneeleita, viherkatto ja sähköautojen latauspisteitä.
  • Kaukokylmä ja lämmöntalteenottojärjestelmät pitävät energiakustannukset maltillisina.
Aitio Business Park

Ota yhteyttä

Tiedot