Viikkotiedote 7/2019

Uusikummun koulun työmaan viikkotiedote 11.2.2019

7/19Kuva. C-talon opasteasennukset ovat valmiit.

Viikon tapahtumia

B-talossa ovat käynnissä talotekniikkatyöt, tasoite- ja maalaustöiden viimeistely, palokatkotyöt, mattotöiden viimeistely, oviasennusten viimeistely, kattolyhtyjen työt, kalusteasennusten viimeistely, kittaus- ja listoitustöiden viimeistely, kellarin sosiaalitilojen ja siivouskeskuksen työt, keittiölaitteiden, alakattojen yläpuolen pölyttömyyssiivous sekä varusteasennukset.

C-talossa ovat käynnissä viimeistelytyöt, virhe- ja puutelistojen korjaukset, loppusiivous sekä opasteasennusten viimeistely.

Piha-alueella ovat käynnissä maanrakennustyöt, sokkelien etuputsityöt ja eristykset, salaojien asennukset, pihatyöt, ulkoauditorion työt, uuden porrashuoneen työt ja käännetyn katon alueen työt.

Riihitontuntien alueella on käyttövesikatko tiistaina 12.2.2019 kello 16.00 alkaen ja katko kestää noin kello 18.00 saakka. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Tulevaa

Tulevia töitä ovat B-talossa loppusiivous, kattolyhtyjen akustiikkalevyjen asennus sekä toisen kerroksen tuulikaapin teräsrungon ja lasiseinien asennus. Piha-alueella tuleva työvaihe on terassialueen sääsuojaus.

Työturvallisuus

Työmaan ulkoisen TR-mittauksen tulos viikolla 6 oli 97,9 %. Työmaan mittausten tavoitetaso on 95 %.

Työmaalla on käytössä kaksivaiheinen digitaalinen työmaaperehdytys. Vain perehdytyksen suorittaneille voidaan myöntää kulkuoikeus työmaalle. Vierailijat pääsevät kulkemaan työmaa-alueella perehdytetyn henkilön saattamana.