Viikkotiedote 5/2019

Uusikummun koulun työmaan viikkotiedote 28.1.2019

5/19Kuva. B-talon pohjoispäädyn kattolyhdyn kermityöt valmistuvat.

Viikon tapahtumia

B-talossa ovat käynnissä talotekniikkatyöt, tasoite- ja maalaustyöt, palokatkotyöt, mattotöiden viimeistely, oviasennusten viimeistely, kattolyhtyjen työt, kalusteasennukset, kittaustyöt, listoitustyöt, kellarin sosiaalitilojen ja siivouskeskuksen työt, keittiölaitteiden asennukset sekä luokkahuoneiden alakattojen yläpuolen pölyttömyyssiivous.

C-talossa ovat käynnissä talotekniikan toimintakokeet, viimeistelytyöt, virhe- ja puutelistat, loppusiivous sekä opasteasennukset.

Piha-alueella ovat käynnissä maanrakennustyöt, sokkelien etuputsityöt ja eristykset, salaojien asennukset, pihatyöt, ulkoauditorion työt, pihavarusteiden asennus, B-talon sokkelien kaivut, uuden porrashuoneen työt, käännetyn katon alueen työt, julkisivuelementtien purkutyöt sekä B-talon sääsuojan purku.

Viikon aikana suoritettaan B-talon sääsuojan purkua. Työ voi hetkellisesti vaikuttaa liikenteeseen Vuoritontuntiellä. Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Tulevaa

Tulevia töitä ovat B-talossa varusteasennukset ja loppusiivous sekä porrashuoneen julkisivutyöt.

Työturvallisuus

Työmaan ulkoisen TR-mittauksen tulos viikolla 4 oli 98,6 %. Työmaan mittausten tavoitetaso on 95 %.

Työmaalla on käytössä kaksivaiheinen digitaalinen työmaaperehdytys. Vain perehdytyksen suorittaneille voidaan myöntää kulkuoikeus työmaalle. Vierailijat pääsevät kulkemaan työmaa-alueella perehdytetyn henkilön saattamana.