Viikkotiedote 47/2018

Uusikummun koulun työmaan viikkotiedote 19.11.2018

47Kuva. B-talon uuden porrashuoneen työt ovat käynnissä.

Viikon tapahtumia

B-talossa ovat käynnissä tasoite- ja maalaustyöt, palokatkotyöt, tiivistystyöt, laatoitustyöt, mattotyöt, teräskaideasennukset, oviasennukset, kattolyhtyjen työt, talotekniikkatyöt, kalusteasennukset, kittaustyöt, listoitustyöt sekä kellarin sosiaalitilojen ja siivouskeskuksen työt.

C-talossa ovat käynnissä maalaustyöt, palokatkotyöt, kalusteasennusten viimeistely, oviasennusten viimeistely, listoitus- ja kittaustöiden viimeistely, pölyttömyyssiivous sekä talotekniikkatyöt.

Piha-alueella ovat käynnissä maanrakennustyöt, sokkelien etuputsityöt ja eristykset, salaojien asennukset, pihatyöt, ulkoauditorion työt, pihavarusteiden asennukset, B-talon sokkelien kaivut, tukimuurien työt sekä uuden porrashuoneen työt.

Tulevaa

Tulevia töitä ovat C-talossa varusteasennukset.

Pyrimme välttämään melua aiheuttavia töitä C-talon työmaa-alueella käyttäjän edellyttäminä ajankohtina. Pyydämme ilmoittamaan ennakkoon NCC:lle ajankohdista, jolloin melua aiheuttavia töitä tulisi rajoittaa.

Työturvallisuus

Työmaan ulkoisen TR-mittauksen tulos viikolla 46 oli 97,8 %. Työmaan mittausten tavoitetaso on 95 %.

Työmaalla on käytössä kaksivaiheinen digitaalinen työmaaperehdytys. Vain perehdytyksen suorittaneille voidaan myöntää kulkuoikeus työmaalle. Vierailijat pääsevät kulkemaan työmaa-alueella perehdytetyn henkilön saattamana.