Viikkotiedote 44/2018

Uusikummun koulun työmaan viikkotiedote 29.10.2018

44Kuva. B-talon malliluokka.

Viikon tapahtumia

B-talossa ovat käynnissä tasoite- ja maalaustyöt, palokatkotyöt, tiivistystyöt, laatoitustyöt, mattotyöt, teräskaideasennukset, lattiainjektointi, oviasennukset, kattolyhtyjen työt, talotekniikkatyöt sekä kellarin sosiaalitilojen ja siivouskeskuksen työt.

C-talossa ovat käynnissä maalaustyöt, alakattotyöt, oviasennukset, kalusteasennukset, listoitustyöt sekä talotekniikkatyöt.

Piha-alueella ovat käynnissä maanrakennustyöt, sokkelien etuputsityöt ja eristykset, sala-ojien asennukset, pihatyöt, ulkoauditorion työt, pihavarusteiden asennukset, B-talon sokkelien kaivut, tukimuurien työt, uuden porrashuoneen työt sekä käännetyn katon alueen purkutyöt.

Alueella maanantaista 29.10. alkaen jäähdytyskatko, jonka arvioitu kesto on kaksi viikkoa. Tämä ei vaikuta alueen käyttäjien toimintaan. Tilapäisjärjestelyt on hoidettu ja niistä vastaa ISS.

Työmaalla vietetään harjannostajaisia torstaina 1.11.

Tulevaa

Tulevia töitä ovat B-talossa kalusteasennukset ja C-talossa pölyttömyyssiivous sekä siirtoseinien asennus.

Pyrimme välttämään melua aiheuttavia töitä C-talon työmaa-alueella käyttäjän edellyttäminä ajankohtina. Pyydämme ilmoittamaan ennakkoon NCC:lle ajankohdista, jolloin melua aiheuttavia töitä tulisi rajoittaa.

Työturvallisuus

Työmaan TR-mittauksen tulos viikolla 43 oli 97,8 %. Mittausten tavoitetaso on 95 %.

Työmaalla on käytössä kaksivaiheinen digitaalinen työmaaperehdytys. Vain perehdytyksen suorittaneille voidaan myöntää kulkuoikeus työmaalle. Vierailijat pääsevät kulkemaan työmaa-alueella perehdytetyn henkilön saattamana.