Viikkotiedote 39/2018

Uusikummun koulun työmaan viikkotiedote 24.9.2018

Viikon tapahtumia

B-talossa ovat käynnissä muuraustyöt, hissiasennustyöt,tasoite- ja maalaustyöt, etuputsityöt, kipsilevyseinät, tiivistystyöt, konehuoneiden työt, laatoitustyöt, mattotyöt, mallihuoneen työt sekä talotekniikkatyöt.

C-talossa ovat käynnissä mattotyöt, talotekniikkatyöt, palokatkotyöt, alakattotyöt, sisälasiseinäasennukset sekä maalaustyöt.

Piha-alueella ovat käynnissä maanrakennustyöt, sokkelien etuputsityöt ja eristykset, salaojien asennukset, pihatyöt, sääsuojan purut, C-talon sokkelin täytöt, ulkoauditorion työt, pihavarusteiden asennus, B-talon sokkelien kaivut, uuden porrashuoneen työt ja käännetyn katon alueen purku.

Tulevaa

Tulevia töitä ovat B-talossa lasiasennukset sekä C-talossa oviasennukset, kalusteasennukset sekä massalattiatyöt.

Pyrimme välttämään melua aiheuttavia töitä C-talon työmaa-alueella käyttäjän edellyttäminä ajankohtina. Pyydämme ilmoittamaan ennakkoon NCC:lle ajankohdista, jolloin melua aiheuttavia töitä tulisi rajoittaa.

Työturvallisuus

Työmaan TR-mittauksen tulos viikolla 38 oli 99,1 %. Mittausten tavoitetaso on 95 %.

Työmaalla on käytössä kaksivaiheinen digitaalinen työmaaperehdytys. Vain perehdytyksen suorittaneille voidaan myöntää kulkuoikeus työmaalle. Vierailijat pääsevät kulkemaan työmaa-alueella perehdytetyn henkilön saattamana.

39

Kuva. Mattotyöt ovat käynnissä C-talossa.