Viikkotiedote 3/2019

Uusikummun koulun työmaan viikkotiedote 14.1.2019

3/2019Kuva. B-talossa kattolyhtyjen työt ovat käynnissä.

Viikon tapahtumia

B-talossa ovat käynnissä talotekniikkatyöt, tasoite- ja maalaustyöt, palokatkotyöt, mattotyöt, teräskaideasennukset, oviasennukset, kattolyhtyjen työt, kalusteasennukset, kittaustyöt, listoitustyöt, kellarin sosiaalitilojen ja siivouskeskuksen työt, keittiölaitteiden asennukset sekä luokkahuoneiden alakattojen yläpuolen pölyttömyyssiivous.

C-talossa ovat käynnissä talotekniikan toimintakokeet, viimeistelytyöt, virhe- ja puutelistat sekä loppusiivous.

Piha-alueella ovat käynnissä maanrakennustyöt, sokkelien etuputsityöt ja eristykset, salaojien asennukset, pihatyöt, ulkoauditorion työt, pihavarusteiden asennukset, B-talon sokkelien kaivut, uuden porrashuoneen työt sekä käännetyn katon alueen työt.

Viikon aikana suoritetaan B-talon sääsuojan purkua, joka voi hetkellisesti vaikuttaa liikenteeseen Vuoritontuntiellä. Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Tulevaa

Tulevia töitä ovat C -talossa opasteasennukset, B-talossa varusteasennukset, siirtoseinien työt ja loppusiivous sekä piha-alueella julkisivuelementtien purkutyöt.

Työturvallisuus

Työmaan ulkoisen TR-mittauksen tulos viikolla 2 oli 98,5 %. Työmaan mittausten tavoitetaso on 95 %.

Työmaalla on käytössä kaksivaiheinen digitaalinen työmaaperehdytys. Vain perehdytyksen suorittaneille voidaan myöntää kulkuoikeus työmaalle. Vierailijat pääsevät kulkemaan työmaa-alueella perehdytetyn henkilön saattamana.