Viikkotiedote 35/2018

Rajatorpan koulun viikkotiedote 31.8.2018

Työmaan kuulumiset

Uuden koulun tontilla olevien aluejohtojen ja kunnallistekniikan siirtotyöt ovat edenneet suunnitellusti kesän aikana ja ne jatkuvat vielä alkusyksylle. Energialaitoksen uusien kaukolämpöputkien asennus on alkamassa ensiviikolla. Uuden vesijohdon liitokset (kerrostalot Vapaalanpolku 11 A ja B sekä Rajatorpan koulu) on tarkoitus tehdä lähiviikkoina – tämä aiheuttaa alustavasti ennustettuna noin päivän mittaisen vesikatkoksen kerrostalojen osalta, mutta siitä tullaan tiedottamaan etukäteen erikseen.


Mitä seuraavaksi?

Seuraavaksi on alkamassa varsinaisen uuden koulun rakentaminen, joka alkaa rakennuspohjan kaivamisella. Tämä tulee lisäämään jonkin verran kuorma-autoliikennettä työmaan liittymäkohdissa.

Keskiviikkona 5.9. allianssin projektipäivän yhteydessä vietetään myös NCC:n Awareness Dayta, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomiota työturvallisuuskysymyksiin. Työmaalla on luvassa pientä ohjelmaa 12:30 alkaen ja kaikki allianssin osapuolet ovat tervetulleita osallistumaan. Tavataan projektitoimistolla!

kaverukset

Miika ja Juho tekivät työtä käskettyä ja poseerasivat työmaalla vielä viimeistä kertaa yhdessä.


Tällä viikolla joudumme valitettavasti lähettämään mahtavan harjoittelijamme Miika Varjonmaan takaisin koulutielle. Miika on toiminut kuluneen kesän ajan työmaallamme työmaainsinööriharjoittelijana. Kiitokset Miikalle työpanoksesta! Onneksi työmaaorganisaatiomme on saanut myös uuden vahvistuksen Juho Stylmanista, joka aloitti muutama viikko sitten työmaainsinöörinä. Juho valmistuu syksyllä diplomi-insinööriksi, mikä tietää työmaalle toivottavasti myös kakkukahveja valmistumisen kunniaksi.