Viikkotiedote 25-26/2019

Rajatorpan uuden koulun viikkotiedote 1.7.2019

Työmaan kuulumiset

Massalattiatöiden osalta on nyt katselmoitu seuraavien lattioiden mallityötä ja pinnoitukset ovat jatkumassa A-lohkolla ensimmäisessä kerroksessa heinäkuun ajan. Keittiön puolella on päästy aloittelemaan kylmähuone-elementtien asennukset ja vesikatolla pintakermiasennukset ovat puolestaan loppusuoralla. Myös katosalueen alapuolen paneeliverhoukset etenevät hyvässä vauhdissa. Koulun hissi on lähes rakennettu ja viimeisetkin puualumiini-ikkunat on saatu asennettua.

1

Muuraustöitä jatketaan julkisivulla vielä kesän aikana. Laatoitustyöt ovat valmistumassa ja alakattojen runkotöitä tehdään tällä hetkellä C-lohkolla. Putki, IV- ja sähkötyöt jatkuvat koko talossa.

3

Aulaan on asennettu kaiteet ja katoksen panelointi on edennyt mukavasti.

Heinäkuussa on myös tarkoitus jatkaa vielä kunnallistekniikan loppuja siirtotöitä. Kaukolämpölinjaa uusitaan yhteistyössä Vantaan Energian kanssa Rajatorpan vanhan koulun ja Ilpolan koulun välillä sekä liitytään uuteen vesijohtoon.

4

Hyvin edenneiden rakennustöiden lisäksi työmaan TR-mittaukset ovat edelleen pysyneet toivotulla tavoite tasolla, minkä kunniaksi työmaalla juotiinkin viime viikon lopuksi tavallisten taukokahvien sijasta kakkukahvit. :)