Viikkotiedote 20/2019

Päärautatieaseman hotellin viikkotiedote, 17.5.2019

Työmaan kuulumiset

Insinööriopiskelijat ovat aloittaneet kesäharjoittelunsa. Meidän työmaalla on tämän kesän aikana neljä työnjohtoharjoittelijaa ja kolme haalariharjoittelijaa. Projektimme on harjoittelijalle hyvä mahdollisuus oppia paljon rakentamisesta.

harjoittelijat.jpg

Mimmit peinttaa 2019 Kaisaniemi - katutaidetapahtuma järjestetään tänä viikonloppuna Birger Brunilan puistokujalla. Tämän vuoden maalausten teemana on paikallinen kaupunkiympäristö ja sen moninaisuus: Monikulttuurinen kaupunki, sen erilaiset ihmiset, kasvit ja kaupungin eläimet. NCC:n sinistä työmaa-aitaa (kuvassa taustalla) on tulossa maalaamaan 15 naistaiteilijaa.

mimmit.jpg

Keskiviikkona asensimme torninosturin työmaalle. Sen sijainti on tulevan uudisrakennuksen, ns. atriumin keskellä. Torninosturin käyttöönoton asennustyöt on vielä kesken, mutta todennäköisesti alkuviikosta nosturi on jo käytössä.

Myös muut rakentavat alueella

Kaisaniemen puistokujan ja Bergbominkujan risteyksessä on tällä hetkellä HSY:n ja Terrawisen työt käynnissä, jossa he korjaavat vesijohdon sulkuja. Työn on arvioitu valmistuvan viikonlopun aikana.

Ensi viikon keskiviikkona alkaa Maailma Kylässä-festivaalien rakennustyöt. Festivaalialueena on Rautatientori ja Kaisaniemen puiston ympäristö. Rakennusjärjestelyt tulevat vaikuttamaan alueen liikennejärjestelyihin.

Hyvää viikonloppua - Käykää katsomassa lauantaina ja sunnuntaina katutaidetta parakkiemme aidassa, Kaisaniemen puistossa!