Viikkotiedote 34/2018

Kinnarin uuden koulun viikkotiedote 28.8.2018

Viikon tapahtumia

Elementtiasennus on nyt saatu valmiiksi. Tähän mennessä puolet pintabetonilattioista on saatu valettua ja pääsisäänkäynnin katoksen teräsrakenteet asennettua.

Vastaava työnjohtajamme Risto Törmä ja allianssin projektipäällikkö Teemu Jaakkola kävivät myös viime viikon tiistaina esittäytymässä Kinnarin koulun esikoululaisten vanhempainillassa. He kertoivat vanhemmille työmaasta ja sen käytännöistä. Esikouluopettajia on jo aiemmin tiedotettu ja ohjeistettu turvallisuuskäytännöistä, jotta mahdollisilta vaaratilanteilta vältyttäisiin.Tulevaa

Kuluvalla viikolla Kinnarin koulun rakentamisesta järjestetään infoilta kuntalaisille. Tapahtuma järjestetään Oinaskadun koululla torstaina 30.8. klo 17.30 alkaen ja sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Paikalla on arkkitehtien, tilaajan ja rakentajan edustajia.

Työmaahenkilöstömme on paikalla vastaamassa kuntalaisten polttaviin kysymyksiin. Työmaa-asiat, aikataulu ja kosteudenhallinta herättävät varmasti kysymyksiä ja keskustelua.

Allianssin yhteistoimintailtapäivä lähestyy ja sitä vietetään jo ensi viikon maanantaina klo 11:00 alkaen Vanhankylän kartanossa. Muistakaa varata mukaan sään mukainen varustus ja iloinen mieli, sillä allianssin olympialaisissa on takuuvarmasti vastassa kilpailuhenkistä porukkaa.

Työmaalla vietetään keskiviikkona 5.9. myös perinteisesti Awareness Dayta, jonka tarkoituksena on keskittyä pohtimaan turvallisuuskysymyksiä ja työturvallisuuden edistämistä oman toiminnan kautta.