Viikkotiedote 21/2019

Kinnarin uuden koulun viikkotiedote 24.5.2019

Työmaan kuulumiset

Rakennuksen sisäpuolella on työn alla erityisesti ensimmäisen kerroksen erikoistilat. Liikuntasalin parkettilattiaa ja aulan vinyylilankkua asennetaan parhaillaan ja näyttämön lattia on saatu jo lakkausta myöden valmiiksi.

7

Siirtoseinät näyttämölle ja liikuntasaliin on nyt asennettu. Tällä viikolla valmistui myös keittiön käytävien akryylibetonilattiat sekä tiedonportaan massalattiapinnoitus. Käsityöluokissa tehdään kiintokalustus- ja alakattotöitä. Liikuntavälineasennukset on alkaneet opetussolujen kiipeilyseinien rakentamisella.

1

Rakennuksen loppusiivous on aloitettu kolmannesta kerroksesta. Pölyttömyyssiivous etenee toisessa kerroksessa ja ensi viikolla aloitetaan siivoustyöt väestönsuojatiloissa.

2

Ulkona kivityöt ovat edenneet vauhdilla rakennuksen sisäpihalla.

3

Ulkoalakattotöitä tehdään pergolan alapuolella ja sisäänkäyntien katoksien kattotyö on alkanut. Osa pergolan kalusteista on saatu jo paikalleen ja tällä viikolla aloitettiin lasikaiteen asennus.

5

Käyttäjäkierrokset puolestaan ovat edenneet nyt siihen pisteeseen, että jokainen tila-alue on käyty kiertämässä vähintään kerran tulevien käyttäjäryhmien kanssa. Suurin osa tiloista on ehditty katselmoida jo kahteen kertaan. Ainoastaan liikuntasalin, näyttämön ja teknisten käsityöluokkien laatukierros on tulossa vielä lähiviikkojen aikana. Näiltä kierroksilta on saatu hyvää näkökulmaa tilojen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen tulevien käyttäjien itsensä kertomana. Hyviä kehitysideoita on tullut lukuisia ja käyttäjäkierrokset ovat olleet ainakin työmaan näkökulmasta erittäin onnistuneita!