Viikkotiedote 14-15/2019

Kinnarin uuden koulun viikkotiedote 12.4.2019

Työmaan kuulumiset

Liikuntasalin työt etenevät. Alakattovillat, ilmastointikanavat sekä valaisimet on saatu asennettua kattoon ja seinien maalaus ja pattereiden asennus on käynnissä. Julkisivun viimeistely on siirtynyt sisäpihan puolelle ja pergolan päälle rakennetuilta telineiltä päästään tekemään loput räystästyöt ja julkisivuverhoukset.

Pihatyöt on alkaneet piha-alueen siivoamisella ja pääsisäänkäynnin edustan kivetyksien teolla. Maarakentaja aloittaa pihanrakennustyöt Koulukujan  puoleiselta seinustalta ensi viikolla.

Tällä viikolla ovat valmistuneet muun muassa luonnontieteiden luokat 2D -lohkolla sekä 3B -lohkon opetussolun keittiö. Kiintokalusteitakin on asennettu jo usealle lohkolle.

12346789

Lattiatyöt etenevät suunnitellusti.  Kolmannessa kerroksessa on saatu jo kaikki mattotyöt valmiiksi ja loput massalattiatkin valmistuvat lähiviikkojen aikana. Lattioita on tehty myös alemmissa kerroksissa: kuluneella viikolla on saatu valmiiksi 2E -lohkon massalattiat ja musiikkiluokan vinyylilankun asennus on aloitettu.

Ensi viikolla työmaalle saapuu taas vierailulle iso joukko opettajia. Ennakkotarkastuksessa käydään tarkastelemassa 6-9 vuosiluokkien opetussoluja sekä luonnontieteiden luokkia.