Viikkotiedote 13/2019

Kinnarin uuden koulun viikkotiedote 29.3.2019

Työmaan kuulumiset

Ensimmäinen käyttäjien ennakkotarkastus on nyt pidetty 2B- ja 3B-lohkoilla. Tarkastuksissa katseltiin opetustiloja niiden toimivuuden ja käytettävyyden näkökulmasta ja hyviä huomioita tulikin esiin, esimerkiksi ulkovaatteiden- ja kenkien säilytykseen liittyen.  Käyttäjiä tulee vierailemaan työmaalla tiiviisti koko kevään ajan ennakko-  ja laatutarkastusten muodossa.

Pergolan lattia on saatu valettua tällä viikolla ja nyt päästäänkin viimeistelemään julkisivua ja tekemään viimeiset räystäiden verhoukset sisäpihan puolella. Valmistuskeittiöön on asennettu keittiön laitteet, koneet ja varusteet. Astianpalautus- ja dieettilinjasto ovat myöskin valmiit. Ruokasalin jakelulinjasto asennetaan myöhemmin keväällä, kun ruokailutilan lattiat on saatu valmiiksi.

kuva1

kuva2

kuva3

kuva4

kuva5

kuva6

kuva7

Myös sisävaiheen työt etenevät vauhdilla eri lohkoilla. Parhaillaan rakennuksessa tehdään mm. listoitusta, oviasennuksia, pintamaalausta, massa- ja mattolattia -töitä, alakattotöitä, WC-tilojen vesikalustuksia, ilmastointiasennuksia, kaapelointia ja lukuisia muita eri työvaiheita. Ensi viikolla jatkuu lisäksi kalustustyöt ja ulkona aloitetaan      suunnittelemaan pihatöiden käynnistämistä.

Huomionarvoisena asiana mainittakoon myös, että NCC:n työmaa oli menestyksekkäästi edustettuna tällä viikolla jo 14. kerran järjestetyssä Järvenpään Katutoiminnan tuki ry:n KATU-keilaus hyväntekeväisyystapahtumassa. Joni Ollila ja Jali Soininen paransivat NCC:n edellisvuoden tulosta sijoittuen hienosti toiseksi.