Viikkotiedote 15/2019

Hämeenkylän koulun viikkotiedote 12.4.2019

Työmaan kuulumiset

Rakennustyöt on päästy kunnolla aloittamaan ja ne ovatkin jo hyvässä vauhdissa tutulla tontilla Vantaan Varistossa. Maanrakennustöiden lisäksi työt ovat edenneet niin, että koulun 3-kerroksisen osan perustukset on nyt valettu A-lohkolla. Kyseisellä lohkolla ovat myös parhaillaan käynnissä salaojatyöt sekä sisäpuoliset täyttötyöt. Tämän lisäksi B- ja C-lohkoilla on käynnissä 2-kerroksisten osien perustustyöt.

1234

Mitä seuraavaksi?

Kehotamme noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaan läheisyydessä liikkuessa. Työmaaliikennettä kulkee erityisesti Varistontien liittymässä (varoituskyltit ja pakollinen pysähtyminen -kyltti). Seuraava isompi työvaihe on betonielementtiasennus, joka on tarkoitus aloittaa viikolla 18. Viikolla 17 avaamme työmaalle toisen sisään- ja ulosajoportin elementtiasennustyön alkamista varten tontin pohjoisosassa. Samalla myös isot elementtirekat aloittavat liikenteen ajamalla nykyisestä työmaaportista sisään ja pohjoisportista ulos. Runkovaihe kestää 18 viikkoa.

Rakennusprojektillemme on perustettu myös oma Instagram-tili, jota päivittävät hankkeessa mukana olevat henkilöt. Löydät meidät sieltä nimellä @uushamis!