Työnjohtoharjoittelija rakennustyömaalle, Turku 2022

Miltä kuulostaisi palkallinen työnjohtoharjoittelu, jossa sinulla olisi oma ohjaaja varmistamassa, että pääset sujuvaan alkuun rakennustyömaan työvaiheiden johtamisessa?

Meillä NCC:llä sinulla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan rakennustöiden johtamiseen kokeneiden rakennusalan osaajien opastuksella tulevana kesänä 2022. Harjoittelun aloitus voidaan sopia alkamaan toiveidesi mukaan.

Työnjohtoharjoittelijana NCC:llä

Työnjohtoharjoittelijana tutustut rakennustöiden johtamiseen joko seuraamalla työnjohtoa läheltä tai saat vastuullesi oman työvaiheen johtamisen, johon sisältyy työvaiheen suunnittelu, aikatauluttaminen, kustannus- ja laatuseuranta sekä työn johtaminen.

Projekteissamme Turun lähialueella voit tulla työnjohtoharjoitteluun esimerkiksi asuntojen tai toimitilojen urakointiin uudis- tai korjausrakennushankkeisiimme.

Et tarvitse aiempaa työmaakokemusta, sillä saat perehdytyksen tehtäviisi ja ohjaajan, joka tukee sinua harjoittelujakson aikana. Harjoittelun aikana saat palautetta edistymisestäsi ja lisää vastuuta kehityksesi myötä.

Kesäharjoittelijana NCC:llä saat alan standardien mukaista palkkaa.

Tavoitteesi työnjohtoharjoittelijana

Räätälöimme tavoitteesi kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan, mutta yleisesti ottaen olet saavuttanut tavoitteesi, kun harjoittelun aikana:

  • Tutustut eri työvaiheiden johtamiseen ja opit tärkeimpiä asioita esimiesroolissa toimimisesta
  • Luot omia ammatillisia verkostojasi sekä talon sisällä että aliurakoitsijoiden ja muiden rakennustyömaan yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Tulet tutuksi NCC:llä käytössä oleviin rakennustyömaan toimintajärjestelmiin

Työnjohtoharjoittelu on tarkoitettu rakennusalan AMK- ja yliopisto-opiskelijoille, joilla on jo aiempaa työmaakokemusta rakennusalan työntekijätehtävistä esimerkiksi yhdeltä tai kahdelta kesältä haalariharjoittelussa. 

Miksi sinun kannattaisi valita harjoittelupaikaksesi juuri NCC?

Harjoittelijana saat meillä:

  • Turvallisen harjoitteluympäristön, jossa sinua ohjaa sinulle nimetty rakennustöiden johtamisen ammattilainen
  • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme kiinni yhdessä sovitusta ja voit luottaa siihen, että saat palkkasi sovitusti ja ajallaan
  • Mahdollisuuden pitkäkestoiseen uran rakentamiseen ja systemaattiseen tapaan kehittää omaa osaamistasi
  • Joustavat mahdollisuudet harjoittelun jatkamiseen, esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohella
  • Sopivasti vastuuta kokemuksesi karttuessa

Voisiko NCC olla sinulle sopiva harjoittelupaikka? Näin haet harjoittelijaksi meille!

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta 28.2.2022 mennessä.

Palkkaamme Turun alueelle lukuisia työnjohtoharjoittelijoita ja teemme harjoittelijavalintoja pitkin hakuaikaa, joten odotathan vastaustamme rauhassa. Tiedotamme haun etenemisestä ja haastattelukutsuista sähköpostitse, joten tarkkailethan postiasi.

Haluaisitko kysyä jotakin harjoittelijapaikoistamme? Katso usein kysytyt kysymykset täältä. Myös laatu- ja ympäristöpäällikkömme Toni Tuominen vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat hänet sähköpostitse osoitteesta toni.tuominen@ncc.fi tai puhelimitse 050 404 6220.

Teetämme kaikille työmaaharjoittelijoillemme työhöntulotarkastuksen, joka sisältää muun muassa kuulo- ja huumetestin.

Millaisia kokemuksia muilla rakennusalan opiskelijoilla on harjoittelusta NCC:llä? Tutustu harjoittelijatarinoihimme:  www.ncc.fi/harjoitteluohjelma  


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä