Työnjohtoharjoitteluhaku, Tienhoito ( Itä- ja Pohjois-Suomi)

Haemme innokkaita infra-alan opiskelijoita tienhoidon työnjohtoharjoittelijoiksi Lappeenrannan, Imatran, Kajaanin ja Rovaniemen alueurakoille.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä opintojen eri vaiheissa oleville rakennusalan opiskelijoille ja mahdollisuuden harjoitella ammattitaidon perustuksia osaavien ammattilaistemme ohjauksessa. Vastaamme tällä hetkellä maanteiden hoitourakoinnista Lappeenrannassa, Imatralla, Kajaanissa ja Rovaniemellä - ilmoitathan hakulomakkeessa, millä noista paikkakunnista olet kiinnostunut työskentelemään.

Hoitourakointi pitää sisällään tieinfraan liittyviä liikenneympäristön, rakenteiden ja laitteiden hoitotöitä sekä sorateiden hoito- ja kunnostustöitä. Tehtäviin sisältyy mm. erilaisia inventointi- ja alihankintojen valvonta- ja ohjaustehtäviä. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työnjohtoharjoittelu on tarkoitettu rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joille on jo kertynyt työkokemusta rakennusalan työntekijätehtävistä. Työnjohtoharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen. Harjoittelun aikana pääset seuraamaan tai saat vastuullesi oman työvaiheen, johon sisältyy työvaiheen suunnittelu, aikatauluttaminen, kustannus- ja laadun seuranta sekä työn johtaminen. Saat lisävastuuta ja tehtäviä oman kehittymisesi myötä. Harjoittelun aikana opit esimiesroolista ja NCC:n toimintajärjestelmistä ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua talon sisällä.

NCC:n harjoitteluohjelma

Harjoitteluohjelmamme perustuu jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteille.  Suunnittelemme yhdessä harjoittelujaksollesi sisällön ja kirjalliset tavoitteet oppimistavoitteet osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Saat perehdytyksen tehtäviisi sekä ohjaajan, joka tukee sinua harjoittelujakson aikana. Harjoittelun aikana käydään läpi palautetta ja seurataan tavoitteiden toteutumista. Harjoittelun päätteeksi käydään loppukeskustelu, jossa annetaan palautetta puolin ja toisin, sekä sovitaan jatkosta.

 

Tutustu harjoittelijatarinoihimme: www.ncc.fi/harjoitteluohjelma

Hakumme koostuu kahdesta eri osiosta:

  1. Jätä ansioluettelosi ja perustietosi rekrytointijärjestelmässämme alla olevan Hae paikkaa-painikkeen kautta
  2. Toivomme, että vastaat lisäksi muutamaan videohaastattelukysymykseen. Videovastaukset ovat vapaaehtoisia, mutta voit tehdä meihin lähtemättömän vaikutuksen videollasi! Tartu rohkeasti tilaisuuteen!

Työnjohtoharjoittelun videohaastatteluun pääset tästä

Haku päättyy 28.2.2019, mutta teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuvaiheen aikana!

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Hanna Harju
HR Partner
050-5956 810
hanna.harju@ncc.fi