Viimeinen hakupäivä: 10.12.2023 - Oulu

LVI-projektinhoitaja/-työnjohtaja sairaalarakentamiseen, Oulu

Hae paikkaa

Pohjois- ja Keski-Suomen & Erikoisrakentamisen toimiala rakentaa Oulun, Rovaniemen ja Tampereen seuduilla. Oulussa olemme mukana vuosia kestävässä megahankkeessa OYS 2030. Toteutamme kaikki rakennushankkeet tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Vastuullisuus ohjaa vahvasti toimintaamme ja hyödynnämme parhaita digitaalisia työkaluja toiminnassamme.   

Nyt meillä on tarjolla sinulle sen kokoluokan hanke, joita ei Suomeen montaa rakenneta, Oulun uusi sairaala. Tervetuloa mukaamme työmaalle johtamaan sairaalan LVI-töitä!

Haemme joukkoomme yhtä LVI-alan osaajaa. Voit olla urasi alussa oleva tai jo kokeneempi LVI-alan ammattilainen. Räätälöimme tehtävän kokemustasosi ja kiinnostuksesi mukaan. Toimipaikkasi sijaitsee sairaalatyömaan työmaatoimistossa. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan esimerkiksi vuoden vaihteen jälkeen.

Miltä työsi voisi näyttää meillä NCC:llä?

LVI-projektinhoitajana vastaat työkavereiden kanssa siitä, että sairaalan LVI-työt etenevät sovittujen suunnitelmien, budjetin ja laatuvaatimusten mukaan aikataulussa. Huolehdit, että LVI-urakoitsijat pystyvät hoitamaan työnsä sovitusti.

Rooliisi voi kokemuksesi mukaan sisältyä myös LVI-tekniikan kustannuslaskentaa ja muutoshallintaa. Laskennan ja laskentaohjelmien osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Tässä hankkeessa erityispiirteenä ovat lukuisat sairaalan järjestelmät ja laitteet. Projekti sisältää monien päällekkäisten työvaiheiden yhteensovitusta.

Sairaalaprojektissa kanssasi työskentelee laaja joukko rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisia, kuten talotekniikan projektipäälliköitä, suunnittelijoita ja aliurakoitsijoita.

OYS F-rakennuksen jälkeen lähitulevaisuudessa alkava C-rakennus tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan uuden rakennuksen kehitysvaiheeseen. Tarjolla on esimerkiksi suunnittelunohjaukseen, tarjouslaskentaan ja hankinnan tukitoimiin liittyviä tehtäviä.

Miltä kuulostaa? Lähtisitkö mukaamme johtamaan sairaalan LVI-töitä?

Tämä tilaisuus sopii sinulle erityisen hyvin, kun:

  • Sinusta tuntuu mielekkäältä sitoutua kerralla pitkäaikaiseen projektiin – sairaalahanke jatkuu arviolta vuoteen 2027 saakka
  • Haluat lisätä ansioluetteloosi näyttävän virstanpylvään, jonka kaikki tuntevat
  • Olet kiinnostunut tuomaan uusia LVI-teknisiä suunnitteluratkaisuja ja syventämään osaamistasi sairaalarakentamiseen erikoistuneiden kumppaneidemme kanssa

Etsimämme henkilö

Menestyt tässä tehtävässä, kun sinulla on:

  • LVI-insinöörin tai -teknikon koulutus
  • Vähintään parin vuoden kokemus LVI-urakoinnista
  • Sujuva suomen kielen taito

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi? Näin haet!

Jos avoin tehtävämme sai kiinnostuksesi heräämään, jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi oheisen linkin kautta 10.12.2023 mennessä. Ethän odota viimeiseen hakupäivään saakka, sillä olemme valmiita etenemään jo aiemminkin.

Muistathan liittää mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi!

Haluaisitko kuulla tästä tehtävästä tarkemmin ennen hakemuksesi jättämistä? Tavoitat talotekniikan ryhmäpäällikkömme Jaakko Kestin osoitteesta jaakko.kesti@ncc.fi ja 050 439 7292.

Toivottavasti pääsemme pian tutustumaan sinuun!

Lue lisää, mitä sairaalarakentaminen voisi tarjota sinun urallesi >>

NCCon johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Konsernimme toimialoja ovat rakennus- ja infrastruktuurihankkeet, asfaltin ja kiviainesten tuotanto sekä kiinteistökehitys. Vuonna 2022 NCC:n liikevaihto oli noin 54 miljardia Ruotsin kruunua ja työntekijöitä oli 12 500. NCC:n osake on noteerattu Tukholman pörssissä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: