Viimeinen hakupäivä: 24.3.2023 - Helsinki

Business Controller pohjoismaiseen konserniin, Helsinki

Hae paikkaa

Etsimme nyt NCC Industry -yhtiön Kiviaines-yksikköömme osaavaa Business Controlleria vanhempainvapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2024 asti. On mahdollista, että työsuhde jatkuu pidempään.

Miltä työsi NCC:llä voisi näyttää?

Vastaat itsenäisesti yksikön päivittäisistä talousprosesseista, ennuste- ja budjetointiprosessin ohjeistuksesta, raportoinnista divisioonaan sekä raportoinnin ja liiketoiminta-analyysien kehittämisestä yhdessä maajohdon ja alueyksiköiden kanssa. Tukenasi on Nordic Controller-tiimi.

Business Controllerina raportoit Suomen yksikön maajohtajalle sekä NCC:n kiviainestoiminnan divisioonaan. Esihenkilönäsi toimii Department Controller Manager. Osallistut säännöllisesti pohjoismaisella tasolla Kiviaines-divisioonan Controller-tiimin sekä muiden yhteistyöfoorumien työskentelyyn. Nordic tiimeiltä tuleva ohjeistus sekä raportointi divisioonaan tapahtuu englanniksi.

Pääasiallinen toimipisteesi on Helsingin toimistollamme Ruskeasuolla ja työhösi liittyy jonkin verran matkustamista Suomessa ja Pohjoismaissa. Aloitus tehtävässä 1.4.2023 alkaen tai mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kasvattamaan ammattitaitoasi kansainvälisessä työympäristössä. Osana suurta pohjoismaista rakennuskonsernia voit kehittää osaamistasi moneen suuntaan.

NCC:llä saat kattavan perehdytyksen, modernit työvälineet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten monipuoliset liikuntamahdollisuudet, virike-edun, Mehiläisen työterveyspalvelut ja lämmitetyn parkkipaikan pysäköintihallissamme. 

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. KTM) ja 2–5 vuoden kokemus sisäisen laskennan ja raportoinnin tehtävistä. Ymmärrät soveltuvin osin myös ulkoista laskentaa.
  • Olet aloitekykyinen ja pystyt asiakeskeiseen sekä rakentavaan yhteistyöhön tiukoissakin paikoissa.
  • Olet luonteeltasi analyyttinen ja osaat jalostaa oleellisen informaation päätöksenteon tueksi.
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.
  • Olet varma esiintyjä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Hyviä järjestelmätaitoja mm. Office, konsernin raportointijärjestelmä, BI-työkalut (käytössämme myös Cognos, Power BI)

Voisiko tämä tehtävä sopia sinulle? Hae pikaisesti!

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta 24.3.2023 mennessä. Kerrothan hakemuksessa myös, koska pääsisit mahdollisesti aloittamaan työssä. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, ja olemme valmiita pikaiseen palkkaukseen oikean henkilön löytyessä, joten ethän jää suotta odottelemaan.

Haluaisitko kuulla lisätietoja tehtävästä ennen hakemuksesi jättämistä?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Department Controller Manager Kirsi Moberg p. 050 3539 940 14.3. klo 9-10. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla kirsi-marja.moberg@ncc.fi.

Lisätietoja NCC:stä

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset ja vaativat rakennusprosessit. Rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Toimialaamme ovat kiinteistökehitys, rakennus- ja infrastruktuurihankkeet sekä asfaltin ja kiviainesten tuotanto. Vuonna 2022 NCC:n liikevaihto oli noin 54 miljardia Ruotsin kruunua ja työntekijöitä oli 12 500. NCC:n osake on noteerattu Tukholman pörssissä.

Suomen Kiviaines-yksikkö toimii pohjoismaisessa NCC Industry -organisaatiossa noin 30 NCC:läisen voimin.

Kiviainekset kaikkeen rakentamiseen ja maa-ainesten vastaanotto | NCC >>

Tietoa NCC:stä | NCC >>


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä