Työnjohtajia ja runkotyönjohtajia toimitilarakentamiseen, pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 02.1.2023 - Pääkaupunkiseutu

Hae paikkaa

Haluaisitko mukaan rakentamaan monipuolisesti vaativia toimitiloja, kuten liiketiloja, toimistoja, kouluja, urheiluareenoita ja monitoimitaloja? Kiinnostavatko korkeat rakennukset tai hybridirakentaminen sinua? Tule työnjohtajaksemme pääkaupunkiseudulle!

Haemme nyt useita työnjohtajia ja runkotyönjohtajia. Voit olla motivoitunut konkari tai innostunut uran alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä. Katso tästä esimerkkejä projekteista, joita parhaillaan rakennamme!

Miltä työsi voisi näyttää meillä NCC:llä?

Työmaalla vastaat siitä, että sinulle nimetyt työvaiheet etenevät sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien, työturvallisuuden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Apunasi sinulla on tuotannon, hankinnan ja laskennan ammattilaisia sekä digitaaliset työkalut, jotta pystyt itse keskittymään oleelliseen – työvaiheiden johtamiseen.

Myöhemmin voit edetä meillä kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi riippuen esimerkiksi vastaavaksi työnjohtajaksi tai muihin projektinjohdollisiin tehtäviin.

Miksi sinun kannattaisi hakeutua tähän tehtävään?

  • Varmistamme, ettet joudu tinkimään työturvallisuudesta tai rakentamisen laadusta, vaan voit tuntea ylpeyttä johtamastasi työstä
  • Takaat itsellesi kattavat kehittymismahdollisuudet, sillä meillä talonrakentamisen toimialalla pääset mukaan monenlaisiin antoisiin projekteihin ja voit kasvattaa ammattitaitoasi haluamaasi suuntaan suuren talon sisällä
  • Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti – meillä on hankkeita tarjolla tarvittaessa nopeastikin ja myös myöhemmin vuonna 2023

Etsimämme henkilö

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

  • Rakennusalan koulutuksen (rakennusmestari- tai -insinööritutkinto)
  • Muutaman vuoden kokemusta työmaan työnjohdosta
  • Runkotyönjohtajana kokemusta betoni-, terä- tai puurungosta
  • Sujuvan suomen kielen taidon.

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme mielellämme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Tehtävää voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella oheisen linkin kautta 2.1.2023 mennessä. Ethän suinkaan odota viimeiseen hakupäivään saakka, sillä olemme valmiita etenemään palkkaukseen jo aiemminkin. 

Muistathan liittää mukaan palkkatoiveesi!

Lisätietoja tehtävästä ja projekteista antavat yksikön johtajat Reijo Vuorio, reijo.vuorio@ncc.fi, p. 050 357 3550 ja Joonas Saikkonen, joonas.saikkonen@ncc.fi, p. 050 433 2299.

Katso esimerkkejä, millaisiin projekteihin voit päästä työnjohtajanamme >>

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä