Vastaava työnjohtaja asunto-, koulu- ja toimitilarakentamiseen, Turku

Viimeinen hakupäivä: 16.8.2022 - Turku

Hae paikkaa

Etsimme nyt käynnissä oleviin ja useisiin alkaviin asuin- ja toimitilahankkeisiimme Turkuun vahvistusta ja avoinna on useampi vastaavan työnjohtajan tehtävä!

Miltä työsi voisi näyttää NCC:llä?

Vastaavana työnjohtajanamme varmistat, että rakennustyömaa etenee sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien, työturvallisuuden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Kohteesi voivat olla monipuolisesti erilaisia asunto-, koulu- ja toimitilahankkeita, pääsääntöisesti uudisrakentamista. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Apunasi työmaan johtamisessa sinulla on monia muita tuotannon, hankinnan ja laskennan ammattilaisia, jotta pystyt itse keskittymään oleelliseen – työmaan kokonaisuuden johtamiseen.

Toimintamme Turussa on vahvassa kasvussa, joten myöhemmin voit edetä meillä kiinnostuksestasi, kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen yhä haastavampiin työtehtäviin.

Miksi sinun kannattaisi hakeutua tähän tehtävään?

  • Varmistamme, ettet joudu tinkimään työturvallisuudesta tai rakentamisen laadusta, vaan voit tuntea ylpeyttä johtamastasi työstä
  • Pääset luomaan uraasi vakaassa yrityksessä, jossa perusasiat ovat kunnossa
  • Voit mahdollisuuksien mukaan tuoda mukanasi verkostoistasi omia luottotekijöitäsi, esimerkiksi työnjohtajia, työmaainsinöörejä, työntekijöitä ja urakoitsijoita

Tarjoamme ison talon edut, kuten työterveyshuollon Mehiläisessä. Panostamme kestävään työarkeen, laadukkaaseen rakennustapaan ja valmentavaan johtamiseen. Työmaillamme hyödynnämme monia digitaalisia työtapoja, jotka helpottavat sinua työmaan johtamisessa.

Etsimämme henkilö

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

  • Rakennusalan koulutuksen (rakennusmestari- tai -insinööritutkinto)
  • Vankkaa kokemusta työmaan työnjohdosta useilta eri rakennustyömailta
  • Sujuvan suomen kielen taidon.

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 16.8.2022 mennessä. Ethän suinkaan odota viimeiseen hakupäivään saakka, sillä olemme valmiita etenemään palkkaukseen jo aiemminkin. 

Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi!

Lisätietoja tehtävästä ja kohteista antaa Turun yksikönjohtaja Petri Reunanen, puh. 040 511 0106 tai sähköposti petri.reunanen@ncc.fi


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä