Hankintainsinööri asunto- ja toimitilarakentamiseen, Turku

Viimeinen hakupäivä: 16.8.2022 - Turku

Hae paikkaa

Haluaisitko vastuullisen tehtäväkentän monipuolisten ja mittavien rakennushankkeiden parissa? Sopisiko sinulle työpaikaksi vakaa, Pohjoismaiden johtava rakennusalan yritys, jossa on tiedossa mittavia hankkeita vuosiksi eteenpäin? Tervetuloa hankintatiimiimme Turkuun!

Tehtäväsi pähkinänkuoressa

Toimipaikkasi sijaitsee Turun toimistollamme osana 30-henkistä porukkaamme, jossa vallitsee sujuva yhdessä tekemisen ilmapiiri. Alueyksikössämme rakennamme asuntoja, kouluja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Hankintainsinöörin tehtävässä vastaat oma-aloitteisesti sinulle nimettyjen rakennusprojektien hankintojen (materiaaliostot ja aliurakkasopimukset) toteuttamisesta.

Olet tärkeä osa Turun nelihenkistä hankinnan tiimiämme. Teet tiivistä yhteistyötä työmaahenkilöstön ja urakkalaskennan kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Heiltä saat kattavan tuen työhösi, jonka lisäksi käytettävissämme on koko NCC:n hankintaorganisaatio, kuten kansainvälinen hankinnan tiimi.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Hankintainsinöörinämme sinulla on tavoitteellinen tehtävä, jossa vaihtelua työhösi tuovat monipuoliset rakennusprojektit ja erilaiset urakkamuodot, kuten KVR-, allianssi- ja projektinjohtourakat.

Yrityksemme tilanne on taloudellisesti vakaa, ja meillä on sinulle tarjolla lukuisia hankkeita useiksi vuosiksi eteenpäin.

Kilpailukykyisen palkan ja lukuisten henkilöstöetujen lisäksi panostamme kehittymiseesi. Pääset kartuttamaan laaja-alaista ymmärrystä rakentamisesta – esimerkiksi erilaisista rakenteista, sopimusosaamisesta, neuvottelutaidoista ja hankintaketjuista.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • Rakennusalan koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai -mestari) ja kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä
  • Rakennushankkeen teknistä, ajallista, laadullista ja taloudellista hahmotuskykyä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja perustasoista englannin kielen osaamista

Haluaisitko kuulla lisää tästä tehtävästä? Näin haet!

Hankintapäällikkömme Susanna Talvitie vastaa mielellään kysymyksiisi. Hänet tavoitat 15.7. saakka puhelimitse numerosta 050 377 6621 ja tämän jälkeen sähköpostitse osoitteesta susanna.talvitie@ncc.fi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, viimeistään 16.8.2022. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Kuullaan pian!


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä